A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Завдяки соціальним працівникам світ стає добрішим

Дата: 05.11.2021 13:05
Кількість переглядів: 420

5 листопада 2021 року на запрошення колективу Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих голова Звенигородської районної ради Сергій Струк узяв участь в урочистому заході, приуроченому Дню працівника соціальної сфери України.

Сьогодні стаціонарний соціально-медичний заклад геріатричного та психологічного профілю, збудований у 1981 року, для цілодобового перебування (проживання) громадян похилого віку, ветеранів війни та праці та осіб, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового, медичного обслуговування, соціальних послуг і комплексу реабілітаційних заходів, є одним із кращих на Черкащині. Про значущість будинку-інтернату, його лідерство в належному наданні соціальних послуг у Черкаській області сказав у своєму вітальному виступі Руслан Чикало - директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації, керівники Звенигородської районної державної адміністрації та Звенигородської міської ради.

Вітаючи присутніх із професійним святом, очільник районної ради звернув увагу на те, що під керівництвом Леоніда Грицика, який очолює колектив зі штатною чисельністю понад 240 осіб та кількістю проживаючих понад 330 осіб, потужно зміцнюється матеріально-технічна база, створено комфортні умови для працівників і підопічних.

Побажавши працівникам будинку-інтернату міцного здоров’я, належної державної підтримки, невичерпної життєвої енергії, родинного добробуту, Сергій Струк подякував кожному за посіяні зерні милосердя, самовіддану працю на благо самотніх чи хворих людей, які потребують опіки, долають життєві труднощі, за добрі серця, крізь які щодня проходять нелегкі долі ветеранів та людей з інвалідністю.

З нагоди професійного свята директора закладу Леоніда Грицика нагороджено Почесною грамотою Черкаської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток соціального захисту, а головного бухгалтера Ірину Гончарук - Почесною грамотою Звенигородської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь