A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Актуалізовано питання забезпечення якості освіти, планування системи управління відходами, шляхи збільшення надходжень податків та зборів до бюджетів

Дата: 24.11.2021 15:41
Кількість переглядів: 353

24 листопада в сесійній залі Звенигородської районної ради відбувся круглий стіл за участю представників територіальних підрозділів центральних і місцевих органів виконавчої влади та керівників територіальних громад Звенигородського району. До обговорення питань заходу долучився голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

Регіональний план управління відходами в Черкаській області до 2030 року презентувала Людмила Матросова, в.о.начальника відділу атмосферного повітря, поводження з відходами, оцінки впливу на довкілля та економіки природокористування управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації, зосередивши увагу на комплексному підході до вирішення питань з відходами із урахуванням фінансової спроможності громад, створенні системи необхідних гарантій та стимулів для залучення різних джерел фінансування у сферу переробки відходів.

Начальник управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Оксана Компанієць акцентувала увагу учасників круглого столу на понятті якісної школи як результату спільних зусиль засновника, директора, учителів, мотивованих учнів та батьків, розповіла про повноваження ДСЯО, місією якої на сучасному етапі є гасло: «Забезпечуємо спільне розуміння якості освіти для успіху Людини і Країни».

Заступник начальника Головного управління ДПС в Черкаській області Анатолій Мовчан підсумував роботу в рамках реалізації стратегії взаємодії з територіальними громадами Звенигородського району по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів.

За результатами обговорення питань сформовано актуальні пропозиції, спрямовані на покращення стратегічного розвитку громад Звенигородського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь