A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася 7 чергова сесія Звенигородської районної ради

Дата: 08.12.2021 06:32
Кількість переглядів: 482

7 грудня в сесійній залі проведено чергове засідання сесії VІІІ скликання. Пленарному засіданню передувала плідна робота народних обранців у постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 15 рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного. Відкривши сьому сесію, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк запропонував ушанувати світлу пам'ять українців, які загинули в зоні проведення АТО/ООС, хвилиною мовчання.

На пленарному засіданні прийнято дві програми: фінансового забезпечення депутатської діяльності депутатів Звенигородської районної ради на 2022-2025 роки та районну комплексну Програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2022-2023 роки, про які доповіли керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган та начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Звенигородської районної державної адміністрації Сергій Палій.

З метою аналізу виконання діючих програм заслухано звіти про виконання Програми відзначення пам’ятних дат, визначних подій, свят, ювілеїв та вшанування видатних людей у Звенигородському районі на 2021-2023 роки, районної Програми розвитку територіальної оборони Звенигородського району для військової частини А7325 на 2019-2023 роки та Програми інформаційно-аналітичного забезпечення Звенигородської районної державної адміністрації на 2020 - 2021 роки, які підготували керівники структуриних підрозділів райдержадміністрації Лариса Коваль, Сергій Палій та Олена Горбачевська, а також звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2021 року, узагальнений фінансовим управлінням.

Депутати взяли до відома інформацію керівника Звенигородської окружної прокуратури Олександра Гасича про результати діяльності прокуратури протягом 2021 року та звіт постійної комісії районної з питань комунальної власності, розвитку комунального господарства, транспорту, зв’язку, яку очолює депутат Олександр Петров.

Розглянувши передавальні акти майна, активів та зобов’язань, подані комісією з реорганізації Лисянської районної ради, депутати затвердили їх своїм рішенням.

На сесії внесено зміни до структури та чисельності виконавчого апарату районної ради, а також до районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2020-2022 роки.

З метою дотримання державної регуляторної політики та планування регуляторної діяльності Звенигородської районної ради депутати затвердили план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

Заслухавши інформації заступника начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Бриндак, депутати внесли зміни до рішення районної ради від 23.12.2020 №2-6 «Про районний бюджет Звенигородського району на 2021 рік», а також затвердили районний бюджет Звенигородського району на 2022 рік.

У ході пленарного засідання, яке відбулося в День місцевого самоврядування, зі святом представників найближчої до людей влади привітали голова ради Сергій Струк, голова райдержадміністрації Юрій Піковський, керівник Звенигородської окружної прокуратури Олександр Гасич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голова благодійного фонду «Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка», депутат Звенигородської міської ради Євгеній Петров.

Присутній на пленарному засіданні начальник Звенигородського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Олег Міщенко вручив Подяку ГУНП в Черкаській області голові ради Сергію Струку за взаємодію та співпрацю, надання всебічної допомоги поліції Черкащини у вирішенні місцевих безпекових проблем, а також нагородив грамотами депутатів Людмилу Борецьку, Олега Баглая, Анну Данилюк, Олександра Петрова, Дмитра Шукала, Сергія Кравченка.

Наприкінці пленарного засідання в сесійній залі, дотримуючись давньої української традиції, коли на всіх святах нашого народу головною обрядовою стравою був святий хліб – символ добробуту, працівники виконавчого апарату районної ради привітали депутатів подарунками, які міцно утверджують думку українських аграріїв: «Кращих немає на світі вістей, ніж хліб уродився у рідному краї».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь