A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Районна рада- переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом»

Дата: 17.12.2021 02:22
Кількість переглядів: 529

Відповідно до наказу Національного агентства України з питань державної служби (далі-НАДС) від 24.09.2021 № 152-21 упродовж осені тривав конкурс для служб управління персоналом органів державної влади та місцевого самоврядування, у рамках якого НАДС запропонувала  поділитися кращими практиками щодо залучення молоді, розвитку лідерства та формування команди на публічній службі, формування та підтримки комфортного середовища на робочому місці.

Узагальнивши напрямки формування згуртованості в колективі виконавчого апарату,  започатковану спільно з депутатами, керівниками 17-ти територіальних громад району лідерську програму командотворення, до участі  в конкурсі, що проводився вчетверте в Україні, долучилася цьогоріч Звенигородська районна рада. Підготувавши матеріали в номінації «Краща практика розвитку лідерства та формування команди на публічній службі», колектив виконавчого апарату невипадково презентував  власну практику на тему «Консолідуюче лідерство районної ради на шляху стратегічного розвитку громад Звенигородського району». По-перше, сьогодні районна рада  цінує й підтримує стратегічний розвиток громад зі збереженням їхньої історичної самобутності, сучасної спроможності, що зможе забезпечувати сталий місцевий розвиток і надання якісних послуг. По-друге, у процесі  тісної співпраці депутати  та працівники виконавчого апарату районної ради розвивають уміння працювати в команді, мотивувати людей рухатися до об’єднавчої мети, діяти як соціально відповідальні,  свідомі лідери слова й справи, збагачувати професійний, культурний та інтелектуальні рівні в дозріванні особистості, приймати обґрунтовані рішення, генерувати нові креативні ідеї на службі в органі місцевого самоврядування.

16 грудня в столиці України відбулося засідання Ради управління людськими ресурсами державної служби при НАДС, до якого входять представники служб з управління персоналом з різних державних органів. Захід, у якому на запрошення НАДС взяли участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, керуюча справами виконавчого апарату ради Ольга Вельган та радник голови, депутатка Ірина Каландирець, став об'єднавчою платформою для фахівців з управління кадровими ресурсами та експертів.    Приємним завершенням засідання Ради стало нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом». Радісно, що разом з  іншими 22 службами управління персоналом з різних куточків України (а долучилися до конкурсу майже 130 служб) нагороди за зайняте ІІ місце отримав колектив Звенигородської районної ради. Диплом переможця та пам’ятну статуетку вручила очільнику районної ради Сергію Струку голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина.

Організації консолідуючого лідерства районної ради на шляху стратегічного розвитку громад Звенигородського району, що стало підґрунтям для здобуття перемоги такого високого рівня, сприяє згуртована й багатовекторна  робота депутатського корпусу, продуктивні міжгалузеві діалоги районної ради із громадами, а також чималий стаж державної служби та служби в органі місцевого самоврядування працівників виконавчого апарату, а саме: голова ради Сергій Струк має 16 років досвіду, заступник голови ради Ярослав Попко - 10 років, керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган - 20 років, начальник відділу організаційного забезпечення Ніна Скрипник - 41 рік, радник голови Ірина Каландирець - 16 років, завідувач сектору комунальної власності Віктор Удалінський (який працював  в раді до 01.12.2021 року) - 13 років, провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення Людмила Снісар - 22 роки, головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення Наталія Мороз- 11 років, начальник фінансово-господарського відділу Валентина Шульга і головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення Віталій Селіхов -  по 8 років.

Сьогодні НАДС об’єднує службовців усієї країни, аби формувати сприятливе середовище для розвитку HR-фахівців. Вони займають ключові позиції в процесі формування команди і впливають на успішність  роботи органів влади. У Звенигородському районі команда лідерів - депутатів районної ради, працівників виконавчого апарату та керівників, депутатів і фахівців  територіальних громад  за рік тісної співпраці власним прикладом довела, що інноваційні підходи та невпинний розвиток в управлінні персоналом - не просто слова, а норма публічної служби.

Більш детально про  засідання Ради та церемонію нагородження можна побачити за лінком 

https://nads.gov.ua/news/nataliya-alyushina-nads-obyednuye-sluzhbovciv-usiyeyi-krayini-abi-formuvati-spriyatlive-seredovishche-dlya-rozvitku-hr-fahivciv



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь