A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Туристичний сезон-2022 в Національному заповідникові "Батьківщина Тараса Шевченка" стартував

Дата: 08.01.2022 14:25
Кількість переглядів: 456

Щодня з 09.00 до 17.00 год. колектив Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка" чекає туристів, які в рамках урядової_програми «ЄПідтримка» можуть використати тисячу гривень на відвідування закладу, якщо вакциновані двома дозами проти COVID-19.

Вартість квитка можна сплатити через платіжний термінал. Заповідник чекає на відвідувачів із негативним результатом тестування на COVID-19, проведеним не більш як за 72 години до екскурсії, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації чи одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг додатка Порталу Дія. Правила щодо наявності документів поширюються лише на повнолітніх, за наявності документа, що підтверджує вік особи.

На період карантину також діє обмеження - кількість відвідувачів у групі до 10 осіб. Заходи та екскурсійне обслуговування проводяться з недопущенням скупчення відвідувачів, дотриманням норм соціальної дистанції, допуск до приміщень або на територію місць проведення заходів відвідувачів (учасників) з одягнутими засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами.

Заповідник запрошує відвідати першу персональну виставку 2022 року, яка має назву "Мистецтво одного села", оглянути вироби з глини гончара Костянтина Пустільніка у виставковому залі Моринського музейного комплексу. Виставка присвячена різдвяній тематиці. Довкола неї-роботи сучасника з м.Олександрія Олександра Охапкіна. Виставка діє до 20 січня 2022 року.

Завітайте на мальовничу батьківщину Кобзаря!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь