A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У Звенигородському районі-нова туристична навігація

Дата: 10.01.2022 19:36
Кількість переглядів: 656

У ході реалізації Програми розвитку туризму Черкаської області на 2021-2025 роки, прийнятої на пленарному засіданні Черкаської обласної ради в лютому минулого року, Черкаською обласною державною адміністрацією спільно з територіальними громадами та компанією MoreInfo започатковано створення нової системи туристичної навігації.

Мета Програми - промоція та розвиток туризму на Черкащині шляхом установлення дорожніх знаків, вказівників до туристичних локацій; створення рекламно-презентаційних відеороликів; проведення різноманітних фестивалів, форумів. Популяризація бренду Черкаської області передбачає презентацію туристичного потенціалу на спеціалізованих виставках, через туристичний сайт, створення колекції сувенірної продукції, будівництво та реставрацію туристичних пам'яток.

На основних туристичних локаціях уже встановлено 44 смарт-таблиці з QR-кодом, за допомогою якого можна завантажити голосову та текстову інформацію. Це вказівники з інформаційною довідкою про об'єкт, у разі потреби також є можливість використати шрифт Брайля.

У Шевченковому краї, зокрема в м.Звенигородка та біля артоб'єкту «Географічний центр - серце України» на території Шполянської громади, установлено пілони з картами місцевості та інформацією про туристичні об’єкти, які можна відвідати, а саме: Звенигородський краєзнавчий музей імені Т.Г.Шевченка, будинок, у якому жив Агатангел Кримський, садибу-музей Героя України В'ячеслава Чорновола, римо-католицький костел, зведений у 1808 році, одну із найстаріших будівель міста – приміщення Звенигородського повітового казначейства.

Обирайте свої туристичні маршрути, адже подорожі #Черкащина_місце_сили стають цікавішими й безбар’єрними. Діліться інформацією про нові пілони, враженнями й фото з екскурсій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь