A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Війна - це не час для збагачення гаманця

Дата: 01.03.2022 21:09
Кількість переглядів: 309

12 січня 2022 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України, якою запроваджено граничний рівень торговельної надбавки не вище 10% на деякі продукти харчування. Зокрема, постановою на цей час заборонено встановлювати торговельну націнку на: хліб житньо-пшеничний; батон; крупу гречану; цукор-пісок; борошно пшеничне вищого ґатунку; макаронні вироби вітчизняного виробництва (вермішель з борошна пшеничного вищого ґатунку); молоко пастеризоване жирністю 2,5% (у плівці); олію соняшникову; яйця курячі категорії С1; птицю (тушку курячу); масло вершкове з жирністю 72,5%.

Зважаючи на воєнний стан в Україні, з метою унеможливлення маніпуляцій цінами з боку приватних підприємців-власників закладів торгівлі просимо в разі недотримання вимог вищевказаного законодавства фіксувати факти порушень, реагуючи на сигнали завищення цін, та повідомляти про них у правоохоронні органи.

В умовах війни, коли питання забезпечення харчовими продуктами набуло гострої соціальної значущості, кожен приватний підприємець повинен усвідомлювати жахливі реалії воєнного часу, який є складним періодом виживання й згуртування для всіх українців, а не засобом збагачення й морального знецінення для окремих осіб.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь