A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

НАТО! Закрийте небо над Україною! Врятуйте життя людям!

Дата: 05.03.2022 22:17
Кількість переглядів: 272

Сьогодні, 5 березня, із таким закликом Звенигородська районна рада від імені депутатського корпусу, працівників виконавчого апарату підтримала відкрите звернення  Президентові США, Президентові Франції, Канцлеру Німеччини, Прем’єр-міністру Великобританії, Генеральному Секретареві НАТО, Урядам та парламентам країн-членів НАТО, Послам та дипломатичному корпусу усіх держав НАТО щодо закриття неба від військової авіації росії:

«В Україні 10-ий день триває війна. Це війна росії проти українського народу, який став на захист свободи та європейських цінностей демократії. За цей час загинули тисячі мирних українців, з них сотні дітей. У нас руйнуються житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури: лікарні, освітні заклади, харчова промисловість. Багато українських районів знаходяться в повній блокаді. Забрані життя наших громадян й усі ці руйнування спричинені здебільшого нальотами російської військової авіації та ракет, що без розбору гатять по Україні. Результати цього варварства бачить увесь світ. Через напади українці щоночі ведуть дітей до підвалів і б’ються з ворогом під стінами рідних будинків.

Ми, депутати Звенигородської районної ради Черкаської області, звертаємось до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною. Тисячі загиблих та ранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання з закриттям неба. Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба!Діяти потрібно негайно!"

Звернення Звенигородської районної ради долучено до відкритого звернення голів обласних та районних рад до країн-членів НАТО щодо закриття неба від військової авіації росії, яке підписав президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський, Уряд і Парламент України, політичні сили й понад 65 мільйонів українців світу звертаються до націй світу, очільників держав світу та керівництва НАТО! Просять, звертаються, КРИЧАТЬ: «Закрийте повітряний простір України – джерело тисяч і тисяч смертей, які приносять російські літаки й ракети»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь