A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Місяць незламності: вічна слава українським патріотам!

Дата: 24.03.2022 14:25
Кількість переглядів: 314

Минули 29 днів війни, які сьогодні назвали місяцем незламності. Стійкості проти тиранії путінської росії, нескореності Збройних сил, влади, територіальної оборони України, незборимості духу українського народу: мирних жителів, волонтерів, медиків, педагогів, рятувальників, поліцейських, підприємців, непереможності вільної країни під зливою ракет і бомб.

Продовжується запекла боротьба військових, які захищаюють Україну від російських окупантів.

П'ятеро воїнів- уродженів Звенигородщини, віддавши своє життя за мир і перемогу, захищають нас своїми дужими крильми з небесної глибіні.

Згадаймо їх сьогодні…

25 лютого 2022 року обірвалося молоде життя 29-річного ОЛЕКСАНДРА КУЗЬМІНА з села Виноград Виноградської громади, який загинув у бою під час оборони Києва. Воїн ОМБр імені Чорних Запорожців ЗСУ, 1992 року народження, проходив військову службу за контрактом. Життєрадісний юнак, який тільки-но починав будувати свої плани на життя, мріяв, любив, завжди хотів бути військовим.

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ВОЇНУ…

5 березня 2022 року загинув ЮРІЙ ГУБА з села Матусів Матусівської територіальної громади. Старший сержант, 1976 року народження, потрапив під артобстріл Зачатівки Волноваського району, що на Донеччині, під час виконання бойового завдання отримав поранення шиї уламком, несумісне з життям. Уродженець села Сигнаївка. Із 2014 року служив у Збройних Силах України. У 2017 році Указом Президента України за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій, зразкове виконання службових обов‘язків нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У героя залишилися батьки, дружина, два сини, старший із них теж захищає Україну.

СПОЧИВАЙ ІЗ МИРОМ, ЗАХИСНИКУ…

8 березня 2022 року загинув у бою з агресором у ході відбиття російського вторгнення в Україну житель Шполи, випускник Шполянського ліцею №2 Шполянської територіальної громади РОМАН ДУЛЬНЄВ, 1984 року народження. Старший солдат, військовослужбовець ЗС України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЕМО ТЕБЕ, ГЕРОЮ…

13 березня 2022 року надійшла сумна звістка про загибель підполковника прикордонної служби ВІТАЛІЯ КУЧЕРЯВОГО, який народився та виріс у селі Водяне Шполянської територіальної громади. У бою з піхотою противника під час мінометного обстрілу, рятуючи товариша, він отримав травми, несумісні з життям. Невимовний біль втрати, гіркі сльози, жахлива війна, яка забирає життя українських захисників.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

14 березня 2022 року, захищаючи Батьківщину, у бою під час захисту Києва загинув житель Звенигородки ІГОР ХАРЧЕНКО, 1967 року народження. Мужній воїн здобув військову освіту в Київському вищому командному загальновійськовому училищі.У 2020 році підписав контракт на проходження військової служби в Збройних силах України. У загиблого залишилися дружина та неповнолітній син.

НЕ ПРОБАЧИМО ВОРОГУ…

Від імені працівників виконавчого апарату, депутатів Звенигородської районної ради висловлюємо щирі співчуття родинам та побратимам загиблих бійців. Серце рветься від болю, що їхнє життя забрали терористи, що, мов варвари, плюндрують нашу землю. Важко вірити в те, що це відбувається в центрі Європи, у 21 столітті…

Упродовж місяця ми обзроїлися вірою в перемогу. Це наш незламний щит. Справжня боротьба вільних людей за право вибору триває! Ми сильні!

ПЕРЕМОЖЕМО! УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь