A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Пам'ятаймо нескорених Героїв, що тримають небеса…

Дата: 30.03.2022 11:21
Кількість переглядів: 634

Страшна й сумна звістка сколихнула Катеринопільщину. Під час оборони Маріуполя в перші дні війни від російського окупанта загинув мужній військовослужбовець Збройних сил України, житель селища Катеринопіль ПАВЛО ЗАХАРОВ, 1998 року народження. Навчався в Катеринопільській загальноосвітній школі №2, закінчив місцеву музичну школу, Мокрокалигірське професійне училище. Із вторгненням російського загарбника став на оборону нашої Батьківщини й до останнього подиху був вірним сином України.

СЛАВА ЮНОМУ ГЕРОЮ…

25 березня 2022 року в бою біля м.Ізюм Харківської області від уламкового розриву міни загинув житель Шполянської громади ЄВГЕНІЙ ЛИСЕНКО, 1995 року народження. Народився захисник України в місті Шпола, ріс та навчався в селі Васильків. У 2015 році закінчив Вінницьке вище професійне училище Департаменту державної служби охорони при МВС України. У 2015 - 2016 роках пройшов військову строкову службу в ракетних військах та здобув військову спеціальність навідника кулемета. У перші дні війни мобілізувався до ЗСУ, проте горезвісна ворожа куля забрала його в рідних.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЗАХИСНИКУ….

29 березня 2022 року Тальнівщина прощалася із захисником України ДЕНИСОМ КУЛІКОВИМ, 2001 року народження, жителем села Майданецьке. Народився в селі Дзвеняче Тетіївського району Київської області. Після закінчення Майданецької школи вступив до лав Збройних сил України, розпочав військову службу за контрактом в окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. Навчався у ВСП «Тальнівський будівельно-економічний коледж фаховий коледж Уманського національного університету садівництва», мріяв здобути професію техніка-будівельника. 14 березня 2022 року загинув під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Мощун, поблизу м.Буча.

ШАНА ВОЇНУ…

Наприкінці березня чорна звістка прилетіла в село Озірна Водяницької громади. У запеклих боях під Києвом загинув односельчанин МИКОЛА СТЕПАНЕНКО. Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого й доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, що знали Героя, який присвятив найцінніше своїй країні - життя!

НЕ ЗАБУДЕМО! НЕ ПРОБАЧИМО!

Ділимо пекучий біль утрати, співчуваємо рідним і близьким загиблих…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь