A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Турбота про внутрішньо переміщених українців – одне з важливих завдань органів виконавчої влади й місцевого самоврядування

Дата: 31.03.2022 12:56
Кількість переглядів: 576

З ініціативи місцевого координаційного штабу з тимчасового розміщення громадян у Звенигородському районі 30 березня 2022 року в сесійній залі Звенигородської районної ради відбулося засідання за участю начальника Звенигородської районної військової адміністрації Юрія Піковського, голови Звенигородської районної ради Сергія Струка, керівників та фахівців територіальних громад району.

Тісна взаємодія органів виконавчої влади та місцевого самоврядування сьогодні спрямована на соціальний захист громадян, які вимушено переїхали з населених пунктів України, де ведуться бойові дії, у територіальні громади Звенигородського району. Координація установ, підприємств, об’єктів державної і комунальної власності, що беруть участь у створенні належних умов прихистку переселенців, зосереджується нині на забезпеченні житлом, продуктами харчування, ліками, відновленні та призначенні соціальних виплат, пенсій, інших соціальних допомог, працевлаштуванні.

Поряд із відповідальним виконанням тилових посадових обов’язків службовцями органів влади, що причетні до вирішення соціально-побутових, освітніх питань внутрішньо переміщених українців, важливими є взаємна підтримка, чуйність, людяність, милосердя до людей, яким довелося пережити страшні воєнні випробування.

Одним із обговорюваних на засіданні питань стало формування недоторканого запасу продуктів харчування для потреб військовослужбовців Збройних сил України та продовольчого резерву для жителів громад.

УКРАЇНЦІ ТВОРЯТЬ ДОБРО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь