A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ми не забудемо вас, захисники України!

Дата: 07.04.2022 18:28
Кількість переглядів: 606

Вони могли б ще жити, працювати, любити, якби росія не почала війну. Ще з чотирма захисниками України, які полягли від ворожих рук окупанта, попрощалися в територіальних громадах Звенигородського району.

26 березня 2022 року в селі Кобиляки Водяницької територіальної громади провели в останній земний шлях ЛЕОНІДА ЧЕБОТАРЯ, морського піхотинця, який проходив строкову службу в Збройних силах України. Загинув 18 березня 2022 року в місті Миколаїв. 22 червня цього року захиснику України виповнилося б тільки 20...

НЕ ПРОБАЧИМО ВОРОГУ…

27 березня в рідному селі Сегединці Вільшанської територіальної громади поховали 25-річного старшого матроса Збройних сил України АРТУРА МОРГУНА. Він загинув 18 березня 2022 року в результаті бомбардування м.Миколаїв російською авіацією.

НИЗЬКИЙ УКЛІН ГЕРОЮ…

31 березня в селі Юркове Шевченківської територіальної громади земляки попрощалися із військовослужбовцем РОМАНОМ ХАРЧЕНКОМ, 1999 року народження. Загинув 14 березня 2022 року в районі села Мощун на Київщині внаслідок артбстрілу.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЗАХИСНИКУ…

6 квітня 2022 року жителі села Лозуватка Шполянської територіальної громади прощалися із воїном-земляком - ОЛЕГОМ КОМИЗОМ, 1992 року народження. Захищаючи Україну в запеклих боях неподалік міста Ізюм, що на Харківщині, військовослужбовець десантно-штурмових військ Збройних сил України отримав тяжкі поранення, від яких помер 3 квітня 2022 року в лікарні м. Краматорська. Кляті окупанти не дали дожити до 30-річчя…

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ….

 Висловлюємо співчуття родинам загиблих, поділяємо горе, стискаємо міцніше серця в лютій ненависті до ворогів, яких обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь