A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Cміливі завжди мають щастя

Дата: 13.04.2022 16:26
Кількість переглядів: 572

Коли 49 днів тому почалася війна, світ давав Україні три доби. Ми ж дали зрозуміти всім, що сміливість -одна з важливих позитивних моральних рис українців, яка протистоїть страхові. 
Офіс Президента та Уряд розпочали внутрішню та міжнародну рекламну кампанію української сміливості. Головна місія проєкту — зафіксувати та поширити асоціацію «Україна = сміливість». 
Креативну ідею створило агентство Banda разом із Міністерством цифрової трансформації України.
«Українців у світі вже ідентифікували як націю хоробрих людей. Наші люди виходять на мітинги проти російських окупантів і без зброї в руках зупиняють танки. Спеціалісти продовжують працювати навіть під обстрілами та сиренами — лікарі, рятувальники, комунальні служби, продавці, водії, аптекарі. Наші айтішники продовжують підтримувати бренд країни, сидячи з ноутбуком у бомбосховищах. Це дійсно вражає», — зазначив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Щоб українську сміливість знали в обличчя, в рамках проєкту по всій Україні та країнах світу розміщені борди з фотографіями сміливих українців. У Польщі, Німеччині, Італії, Австрії, Нідерландах, Великобританії, Канаді, Іспанії, Данії, Литві, Латвії, Естонії, Румунії, Болгарії, Швеції, Швейцарії, США та Норвегії.
«Без української сміливості не буде нашої свободи, не буде нашої країни... І сьогодні українська сміливість безпрецедентна. Сміливість військових, сміливість простих людей, сміливість наших міст. Жодна країна у світі не готова воювати з Росією. А Україна воює і воює успішно. Зараз увесь світ захоплюється українською сміливістю — ми повинні це закріпити та залишити за Україною назавжди. Це наша ДНК, наш національний ресурс. Тепер усі знають, що сміливість — це бути Україною», — розповідає засновник агенції Banda Паша Вржещ.
«Сміливі завжди мають щастя»,- вимовила стара Сірчиха – героїня роману Івана Багряного «Тигролови»...
МИ ПЕРЕМОЖЕМО! МИ БУДЕМО ЩАСЛИВІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь