A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Районна рада- представник у Раді управління людськими ресурсами при НАДС

Дата: 28.04.2022 09:25
Кількість переглядів: 412

У період війни згуртованість службовців та цілеспрямована робота органів влади пришвидшує перемогу України над російськими окупантами.

При Національному агенстві України з питань державної служби створено Раду управління людськими ресурсами, яка є постійним консультативно-дорадчим органом, до складу якого входять представники HR-департаментів усіх центральних органів виконавчої влади. Вона є важливим органом координації політики, що стосується управління людськими ресурсами в державних органах та органах місцевого самоврядування.

Завдяки перемозі у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом», що відбувся наприкінці 2021 року, Звенигородська района рада згідно з наказом НАДС від 22 квітня 2022 року № 26-22 увійшла до Ради управління людськими ресурсами, а до її персонального складу долучено керуючу справами виконавчого апарату районної ради Ольгу Вельган.

27 квітня проведено перше у 2022 році засідання Ради управління людськими ресурсами при НАДС. Під час зустрічі в режимі онлайн розглянуто питання актуальних змін законодавства у сфері управління персоналом, особливості організації роботи службовців, оплати праці, професійного навчання та організаційної культури публічної служби в період війни, обговорено питання проходження служби в органах місцевого самоврядування.

Звертаючись зі вступним словом до учасників заходу, голова Національного агенства України з питань державної служби Наталія Алюшина згадала про загиблих захисників України, серед них, на жаль, є публічні службовці, які залишалися до останнього подиху вірними рідній державі. Очільниця НАДС акцентувала увагу на тому, що нові й суворі реалії сьогодення зумовлюють критичне переосмислення цінностей, планів, які були до 24 лютого 2022 року. Зараз немає готових сценаріїв, шпаргалок, як діяти кожному. Ось чому під час війни і посадові особи органів місцевого самоврядування, і державні службовці повинні швидко приймати важливі рішення, адже кожна хвилина не на вагу золота, а на вагу людського життя.

Трансляція засідання Ради управління людськими ресурсами при НАДС-на YouTube каналі НАДС за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=tsIxeyj6B7Y



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь