A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Коли народжуються діти, то треба нам життю радіти

Дата: 07.05.2022 20:56
Кількість переглядів: 284

У ході нещодавного візиту вдячності в акушерсько-гінекологічне відділення Звенигородської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування його завідувачка Антоніна Забудська розповіла голові Звенигородської районної ради Сергію Струку та голові Звенигородської районної організації політичної партії «Слуга Народу», голові Благодійного фонду "Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка" Євгенію Петрову про те, як нині надається акушерська та гінекологічна допомога вагітним, породіллям і медична новонародженим.

Попри війну, де разом із нашими захисниками перемагає життя, Звенигородка стала малою батьківщиною для більше 100 малюків, яким судилося з'явитися в Шевченковому краї. Майже половина породіль-це жінки-переселенки з Харківщини, Київщини, Донеччини, яким довелося вимушено тікати з небезпечних територій, щоб народити малюків не під час вибухів бомб чи свисту ракет, а в тихому, дякуючи українським воїнам і Божій опіці, містечку в серці України.

За словами Антоніни Миколаївни, майже всі пологи, завдяки високопрофесійному колективові відділення, проходять без ускладнень, діти народжуються в атмосфері любові й турботи. Поряд із цим відсутність у багатьох вимушено переміщених родинах необхідних для малюків речей затьмарює радісну подію появи сина чи донечки.

Маючи можливість надати дитячий одяг для новонароджених, отриманий від благодійників- волонтерів із Західної України та жителів Стеблівської територіальної громади, яких згуртовують для добрих справ голова Олексій Данільченко спільно із депутаткою районної ради Лесею Вдовченко, очільник районної ради Сергій Струк разом із депутатом Звенигородської міської ради Євгенієм Петровим знову завітали в лікарню. Люб'язно передавши більше 100 повзунків, боді для дівчаток і хлопчиків, побажали, щоб частіше лунав гучний крик немовлят, а теплі посмішки й фахові знання лікарів, акушерок завжди були надійною опорою щасливим батькам під час пологів.

Коли щасливі діти ростуть у міцній родині, то буде благополуччя й спокій в Україні. У нашої країни попереду світле майбутнє. Щиро віримо в перемогу! ПЕРЕМОГУ ЗА ДЕРЖАВУ! ЗА ДІТЕЙ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь