A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Гіркі, як полин, звістки про втрати…

Дата: 12.05.2022 10:35
Кількість переглядів: 128

Разом із жителями Стеблівської і Лисянської територіальних громад сумуємо за молодшим сержантом ВАЛЕНТИНОМ МАРТИНЧЕНКОМ (03.04.1999 – 22.04.2022), уродженцем Корсунщини, який проживав в селі Шендерівка. З 2016 року брав активну участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей. Командир відділення десантно-штурмового взводу окремої десантно-штурмової бригади. Вірний військовій присязі, загинув під час виконання бойового завдання в районі села Зарічне Донецької області.

СЛАВА ГЕРОЮ!

Лисянська територіальна громада попрощалася із загиблим захисником РОМАНОМ КОРОЛЕМ (31.05.1982-28.04.2022). Народився в місті Звенигородка, навчався в Хижинській школі, тривалий час працював директором мережі автомийок та станцій техобслуговування в столиці України. З першого дня вторгнення окупанта став на захист територіальної цілісності в складі мотопіхотної бригади. Життя героя обірвалося в районі Рубіжного Луганської області, де отримав поранення уламком, несумісне з життям.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАХИСНИКОВІ!

У Катеринопільській територіальній громаді війна забрала життя двох захисників.

АНАТОЛІЙ ФЕДОРЕНКО (30.07.1976-30.04.2022), уродженець села Комарівка Корсунь-Шевченківського району, працював у ТОВ «Катеринопільський елеватор». Проходив військову службу старшим оператором протитанкового відділення. Загинув боєць, залишаючись до останнього подиху вірним військовій присязі, у місті Сєвєродонецьку, де під час мінометного обстрілу отримав тяжке поранення.

ВАДИМ ДІДКІВСЬКИЙ (16.10.1995-02.05.2022) народився в селі Гончариха. Здобув професію програміста в Черкаському державному технологічному університеті. Був одним із командирів відділення ССО «Азов Київ». Загинув боєць поблизу села Новосілка, що на Донеччині, отримавши смертельне поранення.

НЕ ЗАБУДЕМО ГЕРОЇВ!

Тальнівська територіальна громада провела останнім земним шляхом земляків-захисників.

ОЛЕКСАНДР ЗАХАРЧЕНКО (08.09.1964-15.04.2022), уродженець села Криві Коліна, здобув вищу освіту за фахом «енергетик», організував власну справу з виготовлення меблів. З перших днів війни став воїном добровольчого батальйону «ОДЧ Карпатська Січ». Боєць загинув у м. Ізюм, що на Харківщині.

СЕРГІЙ БІЛОУС (03.02.1981-13.04.2022) народився в селі Корсунка, професійну освіту здобув у Тальянківському аграрному технікумі, отримав кваліфікацію зоотехніка. Брав участь у відсічі агресора в ході АТО у 2015-2016 роках. У батальйоні «Донбас» був кулеметником штурмової роти. Загинув у м. Мар’їнка Донецької області.

ПАМ'ЯТАЙМО БІЙЦІВ!

Єрківська громада попрощалася із захисником МИХАЙЛОМ МРУЖЕНКОМ (15.02.1978-24.04.2022). Навчався в місцевій школі, працював на підприємстві «Росинка». З 2015 по 2016 рік брав участь в антитерористичній операції в місті Слов’янськ Донецької області. За мужність, патріотизм, особистий внесок у справу захисту незалежності й територіальної цілісності України у 2016 році нагороджений грамотою Головнокомандувача ЗСУ та медаллю «За участь в АТО». Загинув на Донеччині під час ворожого артилерійського обстрілу.

ДОЗЕМНИЙ УКЛІН ПАТРІОТОВІ!

Жителі Шполянської територіальної громади з невимовним сумом провели за межу вічності СЕРГІЯ КОВІТУ (24.07.1995-05.05.2022), уродженця села Лебедин. Із 2013 року проходив військову службу за контрактом в Збройних силах України, віддавши 8 років справі захисту рідної землі. Мужній командир відділення механізованої роти механізованої бригади імені Чорних Запорожців загинув під час ворожого артилерійського обстрілу біля села Українка, що на Харківщині.

ДЯКУЄМО ГЕРОЮ!

Війна обірвала молоде життя МИХАЙЛА СІВАКОВА (24.05.1999- 05.05.2022), жителя Звенигородської територіальної громади. У травні 2019 року призваний на строкову службу до лав Збройних сил України. Із перших днів російської навали в складі рідної бригади боронив українську землю спочатку на Київщині, пізніше - на Донеччині. Загинув війьковослужбовець, визволяючи Харківщину.

СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих! Не пробачимо горе, яке принесли окупанти на українську землю. Вистоїмо заради кожного втраченого й ненародженого життя, за дитячу й материнську сльозу, за самотню сироту, за сотні чорних хустин, за нестерпну гірку хвилину.

МИ ВИСТОЇМО! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь