A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

З турботою про наймолодших українців

Дата: 01.06.2022 22:56
Кількість переглядів: 262

День захисту дітей, який в умовах російського вторгнення набуває особливого сенсу, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутатом Звенигородської міської ради, керівником районного партійного осередку «Слуга Народу» Євгенієм Петровим розпочали зі зворушливого візиту в дитяче та акушерсько-гінекологічне відділення Звенигородської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Не вперше за період війни відвідаши медичне комунальне підприємство, із побажаннями міцного здоров'я та якнайшвидшого одужання привітали маленьких пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні, з Міжнародним днем захисту дітей. Щоб покращити настрій хворій малечі, разом із лікарями Наталією Айрапетян та Тетяною Головачовою вручили кожній дитині подарунок. «Малята, які занедужали, потребують не лише фахової медичної підтримки, а ще й особливої уваги. Захищати, лікувати, навчати, любити наших дітей – важливе завдання лікарів, педагогів, батьків, адже вони – це майбутнє України. Ми обов’язково повернемо їм мир та щасливе дитинство», - зауважили присутні в ході спілкування з батьками та персоналом дитячого відділення.

Також у цей день привітали зі святом породіль та жінок, які готуються стати мамами й нині перебувають в акушерсько- гінекологічному відділенні, подарувавши комплекти дитячого одягу, підгузки. У ході нещодавнього візиту Сергій Струк і Євгеній Петров з командою депутатів міської ради передали засоби гігієни та одяг для немовлят, тож цього разу завідувачка відділення Антоніна Забудська залюбки показала фото новонароджених та їхніх щасливих батьків, які отримали такі потрібні в перші дні життя речі для малюків. Більшість із них-це родини вимушених переселенців, діти яких у свідоцтві про народження мають запис про малу батьківщину - місто Звенигородка, отже, благодатний і знаний у всьому світі Шевченків край, у якому немає «чужих», а є всі наші діти!

Підтримуймо, дбаймо та цінуймо молоде покоління. Сьогодні разом боронимо Україну, щоб нащадки українців не чули вибухів і не бачили ракет. І ми це з мужніми воїнами обов’язково зробимо!

УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь