A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Допомоги багато не буває

Дата: 07.06.2022 09:29
Кількість переглядів: 396

Днями Звенигородська районна рада, де з початку війни діє центр турботи, отримала на засадах благодійництва продукцію ПРАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Це 50 кг твердого сиру «Голландський брусковий», створеного за рецептом українських сироварів, а також 50 кг масла «Солодковершкове селянське» ТМ «Звени Гора».

Не вперше за час війни знане не лише в Україні, а й далеко за її межами приватне товариство, що працює на орієнтирах соціально відповідального бізнесу, надає допомогу і внутрішньо переміщеним особам, і нашим захисникам. Завдяки налагодженій співпраці районної ради й сироробного комбінату є можливість забезпечувати переселенців матрацами й пледами високої якості. Неодноразово водії ПРАТ доставляли вантажі з волонтерських центрів Західної України у Звенигородку. А через кілька днів виготовленою зі свіжих високоякісних вершків продукцією ТМ «Звени Гора» смакуватимуть воїни Збройних сил України, до яких вирушать із гуманітарною підтримкою.

Висловлюємо вдячність керівництву Звенигородського сироробного комбінату в особі Ігоря Теліги з надією на подальше інтенсивне партнерство. На фронті поживна продукція ТМ «Звени Гора» зараз буде цінною знахідкою, яка швидко відновлюватиме фізичну силу мужніх оборонців України.

ДОПОМАГАЙМО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь