A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Потрібні речі-для малечі

Дата: 09.06.2022 23:20
Кількість переглядів: 380

Уже стало доброю традицією спрямовувати особливу увагу центру турботи, що діє при Звенигородській районній раді, жінкам, які готуються стати мамами, та породіллям, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки зверненню працівників виконавчого апарату ради до голови громадської організації «Стратегія майбутнього», очільниці Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяни Котенко https://www.facebook.com/profile.php?id=100011120764059 днями отримали посилку від Благодійного фонду «Об'єднання світових культур» (United World Cultures Foundation, UWCF) https://www.facebook.com/uwcfoundation/ в особі Юрія Асадчева із засобами по догляду за немовлятами в перші дні життя.

Сьогодні голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із керуючою справами виконавчого апарату Ольгою Вельган їх люб’язно передали завідувачці акушерсько-гінекологічного відділення Антоніні Забудській. Пляшечки в асортименті, антисептики, грілки, соски, підкладки для грудей, пустушки, молоковідсмоктувачі, бокс, стерилізатор, підігрівач для пляшечок, підгузки поповнили матеріальну базу, що суттєво полегшуватиме догляд за новонародженими, які з’явилися під час воєнного стану в щасливих родинах.

Отримані речі для малечі допоможуть мамам частково розвантажити новий період життя від буденних справ у лікарняній палаті й сконцентруватися на величезній радості, яка прийшла в їхнє життя.

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь