A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

З Днем фермера!

Дата: 19.06.2022 08:37
Кількість переглядів: 375

19 червня 2020 року, ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки країни, започатковано відзначення Дня фермера.

Аграрний сектор є невід’ємною й потужною складовою економіки територіальних громад Звенигородського району. Цей день об'єднує тих, хто любить працю на землі, ставиться до неї з повагою та турботою, з діда-прадіда усвідомлює її цінність у житті людини.

Коли 24 лютого, за кілька днів до весни, у звичний ритм життя українців увірвалася жорстока російська агресія, її руйнівні наслідки відчули фермерські господарства навіть у тиловій Україні. Проте міцно гартований хліборобський характер долає це випробування, і сьогодні зернова нива є фронтом, який наближає нашу перемогу.

Професійні, цілеспрямовані, самовіддані, дбайливі й працьовиті фермери Звенигородського району! Сьогодні у ваших господарствах колоситься пшениця, дозрівають овочі, гудуть пасіки, розбруньковуються сади, ловиться риба, не міліють молочні ріки.

Нехай блакитне небо і золотий колос як невід’ємні символи України вселяють віру і надихають на мирне майбутнє. Тих же, хто ще вчора плекав хліб, а сьогодні взяв до рук зброю, хай, як і всіх наших героїв, надійно оберігають ангели-охоронці!

УКРАЇНА БУДЕ З ХЛІБОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь