A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Співпраця в дії

Дата: 20.06.2022 12:58
Кількість переглядів: 364

У рамках розширення партнерства з головою громадської організації «Стратегія майбутнього», очільницею Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяною Котенко Звенигородською районною радою реалізовано ще один гуманітарний проєкт.

За пропозицією пані Тетяни військова частина територіальної оборони, створена у Звенигородському районі, отримала від компанії «Luqel» благодійну допомогу - мобільну установку для фільтрування води.

З початку російського вторгнення працівники виконавчого апарату, депутати районної ради продовжують всебічну підтримку місцевої ТрО. 20 червня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк вручив начальнику штабу Сергію Катриченку пристрій, який, у разі потреби, використовуватиметься в районі для забезпечення водою військовослужбовців Збройних сил України та цивільних громадян. Надане обладнання, а це портативний пластиковий контейнер для води ємністю 10 л, з інтегрованою системою з 4 фільтрів з використанням активованого вугілля та мембранного фільтра, який видаляє 99,9% мікробів, бактерій та інших забруднень, за що отримав Німецьку премію за інновації 2018 року, допоможе долати дефіцит базової потреби людей - питної води в тилових умовах.

Висловлюємо вдячність компанії «Luqel» (Німеччина), Тетяні Котенко за сприяння в благодійних справах та новий досвід, який доводить, що органи місцевого самоврядування завжди готові працювати з громадським сектором.

Кожен на своєму фронті робить усе можливе, а інколи й неможливе, щоб пришвидшити настання миру в Україні. Завдяки цьому ми сильні та нездоланні.

РАЗОМ МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь