A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Обпалений жорстокою війною 2021/2022 навчальний рік завершується

Дата: 30.06.2022 10:15
Кількість переглядів: 106

30 червня. Сьогодні фінішує останній день тривожного навчального року, який війною поцілив у дитячі й дорослі серця, тому через труднощі довелося швидше дорослішати, ставати відповідальнішими. Дякуємо, що були собою, це гідний шлях!

127 днів лютого завдяки вам, мужні українські захисники й захисниці, на рідній Звенигородщині ми не чули ворожих пострілів, і в цій благодатній тиші на шкільних подвір'ях розквітли рослинні дивовижі. Дякуємо, що відчайдушно боретеся, а наш освітній фронт поряд з вами, бо це випробування для всіх.

175. Саме стільки днів було у вас, шановні педагоги, для професійного ствердження. Інколи ви не знали, а що ж буде далі, проте щодня навчалися краще чути один одного, розуміти цінність дітей, усвідомлювати важливість батьків, ставали міцною фортецею під час повітряних тривог. Дякуємо, що були відданими справі, це відповідальні кроки!

11 років ви, юні випускники, були разом. Сьогодні ще не стало легше, адже попереду важливі життєві іспити. Ви так мріяли про кружляння у вихорі вальсу на шкільному подвір’ї, сповіщальне калатання у дзвінок на останній урок. Спізнавши так рано, що війна приносить горе, розлуку, ви стали волелюбнішими, рішучішими. Знайте, що ваші знання, молоді гарячі серця, сповнені любові до України, потрібні державі саме сьогодні, у час боротьби з російським агресором. Згадуйте, дружіть, цінуйте, бережіть один одного, сприймайте кожного як коштовну вазу із тонкої порцеляни. Дякуємо, що вчилися боротися, підтримувати воїнів, не бійтеся йти далі, ця дорога-до щастя!

12345...Турботливі батьки, бабусі й дідусі! Ви знову гідно пройшли всі випробування, довели, що є надійними помічниками дітей і вчителів, зменшили тривожність, об'єдналися в родинах. Дякуємо, що терпіли, розуміли, цей шлях призначений нам долею звідтоді, як пролунав крик нашої дитини.

Нехай мрія  41000000 українців та мільйонів жителів світу, які нас підтримують, про мирне небо над незалежною й нездоланною Україною додає світлої надії й віри в перемогу.

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь