A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Головне управління ДПС в Черкаській області інформує

Дата: 03.07.2022 23:07
Кількість переглядів: 243

Визначення розрахункової суми мінімального податкового зобов’язання

В яких випадках контролюючий орган може анулювати реєстрацію платника ЄП четвертої групи (ЮО)?

Чи має право постачальник відкоригувати податкові зобов’язання, нараховані при постачанні товарів особі, яка реорганізувалася шляхом злиття (приєднання), у разі повернення таких товарів правонаступником?

Чи має право ФОП на загальній системі оподаткування включити до складу витрат придбаний для використання в господарській діяльності касовий апарат, вартість якого не перевищує 20000 гривень?

Яка ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування застосовується щодо номінальної вартості державних облігацій України з терміном обігу більше ніж 365 днів без права дострокового погашення, придбаних ФО після 01.09.2021 за рахунок грошових коштів, з яких не сплачено податки, та розміщених у закордонних фінансових установах?

Які особливості заповнення зведеної податкової накладної, складеної на суму перевищення ціни придбання товарів (послуг)/звичайної ціни самостійно виготовлених товарів (послуг)/балансової (залишкової) вартості необоротних активів над фактичною ціною?

Чи може неповнолітня особа отримати ЕДП у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС та який порядок отримання?

Як складається податкова накладна при здійсненні операцій з постачання тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, для яких встановлені максимальні роздрібні ціни?

Чи є право на податковий кредит за звітні періоди лютий-травень 2022 року на підставі первинних документів, отриманих від особи, у якої відсутня можливість зареєструвати ПН в ЄРПН до 15 липня 2022 року?

Закон України № 2260: зміни щодо податку на додану вартість

До уваги податкових агентів: оподаткування доходів, отриманих від продажу платником податку особі, яка, відповідно ПКУ, має статус податкового агента, власної сільськогосподарської продукції

Чи має право платник ПДВ віднести до податкового кредиту суму ПДВ на підставі податкової накладної, у графі 7 якої міститься більше двох знаків після коми?

Як здійснюється реєстрація суб’єктів господарювання як платників акцизного податку?

В якому розмірі встановлюється ЄВ для платника-резидента Дія Сіті при нарахуванні заробітної плати та винагороди за виконання робіт (надання послуг)?

Що означає поняття тип ПРРО «Пересувний» з метою заповнення розділу 4 заяви за формою № 1-ПРРО?

Чи підлягає зміні індивідуальний податковий номер для фізичних осіб-платників ПДВ у зв’язку із внесенням змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість?

Чи потрібно СГ, який використовує транспортний засіб-паливозаправник (бензовоз) з метою доставки та зберігання пального, отримувати ліцензію на зберігання пального на такий транспортний засіб?

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь