A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Головне управління ДПС в Черкаській області інформує

Дата: 04.07.2022 12:09
Кількість переглядів: 229

Інформаційний лист № 3/2022

З якої дати акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів, та рідин, що використовуються в електронних сигаретах сплачують виробники та імпортери таких товарів, та до якої дати акцизний податок сплачується суб’єктами роздрібної торгівлі?

Декларування доходів власниками паїв

До якого контролюючого органу суб’єкт господарювання подає документи для отримання ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, або рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, внесення змін до ліцензії чи проставлення відмітки про внесення плати за ліцензію на наступний рік, у тому числі, якщо суб’єкт господарювання здійснює діяльність через філію (яка не є юридичною особою)?

Закон України № 2260: на підставі яких документів за звітні періоди лютий-травень 2022 року формують податковий кредит платники податків, що використовують касовий метод обліку ПДВ?

На які податкові перевірки в період воєнного стану скасували мораторій?

Особливості декларування, зумовлені введенням в Україні воєнного стану

Обов?язкові реквізити марок акцизного податку

Оподаткування ПДВ операцій з експорту товарів у межах договорів комісії

Чи повинен платник податків (крім великих) надати посадовим особам контролюючого органу при проведенні перевірки копії первинних документів, якщо їх ведення здійснюється в електронній формі?

Як платник податків може повернути з бюджету помилково та/або надміру сплачені суми грошового зобов’язання та пені (крім ЄВ) та подати заяву про таке повернення (у т. ч. через Електронний кабінет)?

Чи необхідно подавати уточнюючу декларацію з плати за землю та які особливості декларування податкових зобов’язань з плати за землю (земельного податку і орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності), зокрема відображення звільнення по земельному податку та орендній платі за земельні ділянки державної та комунальної власності у період дії воєнного стану?

Подання Повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладення гіг-контракту

Чи є постачанням товарів та послуг безоплатна передача товарів (надання послуг) для потреб забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави?

Розблокування податкових накладних

З якого періоду ЮО набуває статусу резидента Дія Сіті та чим підтверджується такий статус, з метою застосування ставки податку на доходи фізичних осіб на суми заробітної плати/винагороди в розмірі 5 відсотків?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь