A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Кіровоград- Звенигородка- Ужгород: працюємо пліч-о-пліч заради перемоги

Дата: 13.07.2022 08:58
Кількість переглядів: 443

Минуло всього два тижні відтоді, як за порадою партнерки районної ради-голови громадської організації «Стратегія майбутнього», очільниці Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяни Котенко надіслали заявку заступнику голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Марії Рущак про надання гуманітарної допомоги військовослужбовцям військової частини ТрО А*. А вже 10 липня отримали з Ужгорода, від волонтерів Медико-логістичного центру спільноти «Серце до серця Закарпаття» коробки з перев'язувальними та з універсальними препаратами.

Сьогодні голова Звенигородської районної ради Сергій Струк передав адресний медичний вантаж начальникові медичної служби військової частини ТрО А*. Підтримка військовослужбовців, які боронять Україну, оперативне реагування на запити тих, хто виборює мир, дбає про безпеку жителів у тилу, - це один із важливих чинників людиноцентричної повсякденної роботи і працівників виконавчого апарату, і депутатів районної ради та наших однодумців у реаліях воєнного стану.

Висловлюємо вдячність благодійникам із «Серце до серця Закарпаття». Назва вашої спільноти цілком підтверджує те, що робите сьогодні для українців. Ви працюєте за покликом теплого серця, зігріваючи променями світла тих, чиї серця тривожаться й надіються, борються й перемагають. Пліч-о-пліч, не зважаючи на сотні кілометрів українських доріг, єднаємося в міцні ланцюжки турботи з вірою в мир, який неодмінно здобудуть наші героїчні захисники й захисниці.

ПЕРЕБОРЕМО! ПЕРЕСИЛИМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь