A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Удосконалюємо роботу з персоналом разом із НАДС

Дата: 14.07.2022 16:16
Кількість переглядів: 347

14 липня керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган як представниця Ради управління людськими ресурсами, створеної Національним агентством України з питань державної служби (НАДС), узяла участь в онлайн-діалозі.

Метою зустрічі, яку модерувала Юлія Марушкевич - директорка Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі та в органах місцевого самоврядування НАДС, Голова Ради управління людськими ресурсами, стало обговорення проєкту Методичних рекомендацій щодо роботи з посадовими інструкціями посадових осіб місцевого самоврядування. Опрацювавши документ, члени Ради обмінялися думками щодо розробки, перегляду, внесення змін та зберігання посадових інструкцій в органах місцевого самоврядування.

На думку Наталії Алюшиної-голови Національного агентства України з питань державної служби, ситуація з війною – це тест на міцність служби державі. «Пора прощатися із радянщиною. Українська державна служба повинна стати аутентичною і набути досвіду європейських практик. Це запорука її трансформації на професійну, конкурентоздатну й престижну сферу», - один із висновків очільниці НАДС в інтерв’ю агентству "Інтерфакс-Україна".

В умовах воєнних випробувань важливо, щоб кожен працівник органу місцевого самоврядування мав чітку мету своєї посади, основні обов'язки, права, умів вести службову комунікацію, був відповідальним та відданим патріотом держави.

СЛУЖІМО НАРОДУ УКРАЇНИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь