A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Благодійний фонд-переможець програми грантів від Razom for Ukraine

Дата: 21.07.2022 08:32
Кількість переглядів: 358

Упродовж шести років з часу заснування Благодійному фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» під керівництвом Євгенія Петрова, депутата Звенигородської міської ради, вдалося втілити чимало добрих справ в галузі освіти, екології, соціального захисту. З початком російського вторгнення на територію України представники фонду спрямовують орієнтири благодійності на підтримку людей, які вимушено переїхали на Звенигородщину від ворожих куль та смертельної загрози, а також військових, які потребують постійної турботи.

Об’єднуючи навколо соціально важливих справ однодумців, серед яких колектив виконавчого апарату, депутати Звенигородської районної ради, залучали як власні ресурси фонду, так і благодійні внески. Дізнавшись про відкритий конкурс заявок на отримання гранту від українсько-американського фонду Razom for Ukraine для допомоги цивільному населенню, яке постраждало від повномасштабного вторгнення, вирішили взяти в ньому участь.

Партнером в розробці заявки на грант від Razom for Ukraine стали працівники виконавчого апарату Звенигородської районної ради на чолі з головою Сергієм Струком, які, створивши центр турботи, працюють в унісон з фондом Євгенія Петрова за кількома напрямками благодійності.

Razom for Ukraine - це найбільший українсько-американський благодійний фонд, який допомагає Україні ще з часів Революції Гідності. Нині його очолює президентка Дора Хомяк. Окресливши мету щодо забезпечення належного проживання внутрішньо переміщених осіб шляхом надання продуктів харчування, засобів гігієни, згуртована команда фонду визначила основні завдання, соціальне спрямування проєкту, сформувала його бюджет, а також успішно пройшла співбесіду з організаторами конкурсу.

12 червня координаторка проєкту Марина Лазаренко повідомила радісну новину: згідно з рішенням благодійної організації Razom for Ukraine зі Сполучених Штатів Америки Благодійний фонд «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» став переможцем конкурсу та отримав грант у розмірі 25 тисяч USD, за які буде закуплено й надано внутрішньо переміщеним особам продукти харчування й засоби гігієни.

Працюючи на засадах благодійності, керуючись у житті християнськими моральними чеснотами, представники фонду вкотре відчули істинність біблійної мудрості: «… тому, хто стукає, відчиняють».

Колектив Звенигородської районної ради щиро вітає голову Благодійного фонду Євгенія Петрова, усіх партнерів фонду з перемогою в міжнародному конкурсі грантів, а також колективи Бужанської, Звенигородської, Матусівської і Мокрокалигірської громад- учасниць проєкту.

Адресуємо вдячність Ларисі Кобелянській – координаторці Громадської ради з гендерних питань при МФО «Рівні можливості», керівниці Програми рівних можливостей жінок ПРООН за цінний мотивуючий імпульс щодо участі фонду в конкурсі заявок.

Між Україною і Америкою-тисячі кілометрів, безмежжя океанів, проте мова благодійності Razom for Ukraine і Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» - єдина й зрозуміла. Нею говорять людяність, душевне тепло й сердечна турбота про тих, кому зараз важко. Попереду багато роботи…

РАЗОМ З УКРАЇНОЮ!

@Razom for Ukraine #RazomGrants #РазомГрантс #RazomforUkraine #razomforukraine #razomgrants

#razomgrassroots #разомдляукраїни #разомгранти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь