A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Не перемогти країну, про яку дбає така молодь

Дата: 12.08.2022 00:04
Кількість переглядів: 210

Напередодні Дня молоді, який з 1 січня 2022 року відзначатимемо щороку 12 серпня, у Міжнародний день молоді, голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний провів зустріч з активною молоддю Черкащини.

Приємним моментом діалогу стало вручення Почесної грамоти обласної ради волонтерам, лідерам за клопітку й натхненну працю під час війни.

У когорті нагороджених – Руслана Лоцман, жителька Шполянської міської територіальної громади, уродженка села Сигнаївка, заслужена артистка України, кандидат педагогічних наук, керівник мистецького об’єднання «Центр української пісні «Народна філармонія», багатодітна мама й волонтер з 8-річним стажем.

З 2014 року Руслана активно допомагає Українській Армії, проводить благодійні концерти на передовій та в населених пунктах України. Разом із двома донечками співає українські пісні в інтернет-мережі та збирає кошти на потреби ЗСУ. За цей час нею придбано та передано на передову тепловізори, біноклі, рації, приціли, авто та інші необхідні речі для наших захисників. У липні 2022 року провела кілька благодійних концертів на Звенигородщині, співаючи українські пісні, читаючи власну патріотичну поезію та збираючи кошти на потреби військовослужбовців-земляків.

Гордімося землячкою, волонтерська та творча діяльність якої є взірцем служіння Батьківщині. Упевнені, що й надалі лідерство й щира любов Руслани до рідної країни міцно утверджуватимуть українську державність, формуватимуть національну свідомість молоді.

 З ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь