A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Нові знання додають стійкості під час війни

Дата: 31.08.2022 10:36
Кількість переглядів: 115

Долаючи випробування, які принесли ?осійські zловмисники на територію України, посадові особи органів місцевого самоврядування, державні службовці демонструють високий дух і моральну гідність на своїх робочих місцях. Війна- не привід поставити на паузу особистісний та професійний розвиток, а можливості онлайн-навчання дозволяють швидко підвищувати рівень самоосвіти.

В умовах воєнного стану разом відповідаємо за те, як країна долає терор, принесений ?осією на українську землю. Працівники виконавчого апарату районної ради постійно дбають про зміцнення фахового рівня, удосконалення вміння швидко й адекватно реагувати на виклики чи загрози лихоліття, які нині є чинниками збереження незалежності держави.

З метою підготовки до європейського єднання публічної служби 30 серпня долучилися колективом до міжнародного онлайн-діалогу на тему «Розвиток спроможності державних службовців як передумова успішної Євроінтеграції». Захід проведено The Aspen Institute Kyiv спільно з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Національним агентством України з питань державної служби в межах проєкту «Доброчесність і врядування».

Серед спікерів - голова НАДС Наталія Алюшина, віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, представники Хорватії, Польщі та Латвії, які розповіли про шляхи трансформації державного управління в контексті вступу України в Європейську спільноту.

Дізнавшись про способи підвищення компетенцій та саморозвитку, завдяки яким службовці органів влади роблять свій внесок у скарбничку майбутньої перемоги, працівники виконавчого апарату вкотре переконалися, що нові знання за плечима не носити, адже вони є найлегшою ношею і ніколи не бувають зайвими.

«Будемо й надалі дотримуватись одного із невід’ємних європейських принципів – навчаємося протягом усього життя», - заохочує колег голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, дбаючи про керованість і дієвість згуртованого колективу.

МАЄМО СИЛУ!

#НАДС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь