A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі, батьки, працівники закладів освіти!

Дата: 01.09.2022 06:46
Кількість переглядів: 164

Знову вересневий світанок лине з небесної далечіні на рідну землю, яка 190 днів здригається від куль, але несхитно тримає на собі українську міць, щоб нещадно гинув ворог…

Сьогодні перший дзвоник не лунає малиновими переспівами, шкільні подвір'я не хуртовиняться осінніми айстрами, але портфелі й букварі, зошити й щоденники вирушають на фронт, щоб боротися за міцні знання…

zловмисники з ?осії зруйнували приміщення, украли комп'ютери й бібліотеки, спалили шкільні автобуси, але шляхи, стежечки до школи, садочка чи університету їм ніколи не затоптати.

Попри підступні наміри ворогів, 1 вересня в Україні розпочинається новий навчальний рік.

Дорогі діти! Завдяки вам у школі, мов у вулику, ніколи не бракує галасу, ваших оченят і милих посмішок. Війна багато чого змінила. Ви не ніжилися влітку в теплих морських хвилях, не зустрічали схід сонця із вудкою біля річки чи біля підніжжя Карпат, але ваші малюнки, сувеніри, листи, вірші зігріли стільки втомлених солдатських сердець, зібрані вами кошти врятували не одне життя захисників-земляків. Дякуємо вам за самостійність, відповідальність. Ви-наші герої!

Шановні працівники закладів освіти! Завдяки вам у школі, мов у мурашнику, панує дух злагодженої праці, світло науки, велич розуму. Воєнний стан перекроїв і ваші задуми, але пліч-о-пліч ви пекли пиріжки, ліпили вареники, шукали житло, утішали згорьованих, плели сітки й просто робили те, що підказувало серце. Дякуємо вам за людяність, зуртованість. Ви-приклад мудрості!

Турботливі батьки! Завдяки вам у школі, мов у гніздечку, діти почуваються в безпеці. Вороже вторгнення не здійснило ваші мрії, але гуртом ви стали волонтерами, навчили доньок і синів ділитися добром, пішли на війну захищати Україну. Дякуємо вам за терпіння, патріотизм. Ви-взірець для дітей!

Волелюбні студенти! Завдяки вам в університетах, мов у калейдоскопі, палає енергія життя, снага до всього нового. zловісна навала затьмарила вашу молодість, але не знищила мрії про мирні обрії, не похитнула віру в країну, не знесилила прагнення йти в бій за її незалежність зі зброєю чи книгою. Ви-наше майбутнє!

 Подякуймо нашим захисникам і захисницям за першовересневий світанок. Вірмо в Збройні сили України, які вогняним серпом у міцній руці викосить з рідної землі дику нечисть, що поліzла до нас з мокшанських боліт. Допомагаймо воїнам силою якісних знань, світлої совісті, української гідності.

Сьогодні ми всі разом, безтурботні дошкільнята, допитливі учні, самостійні студенти, сумлінні працівники закладів освіти, батьки-однодумці, розгортаємо книгу, сторінки якої вабитимуть новими знаннями, захоплюватимуть цікавими історіями, спонукатимуть до прийняття виважених рішень, даруватимуть неповторні емоції, запитуватимуть про важливе.

 Доброго ранку, осене нашої перемоги!

МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь