A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Спроможність та професійний розвиток- передумови успішної євроінтеграції

Дата: 06.09.2022 12:34
Кількість переглядів: 290

Сьогодні, як ніколи раніше, важливо, щоб посадові особи місцевого самоврядування швидко реагували на виклики воєнного часу, ефективно організовували свою роботу, утверджували цінності, близькі українському суспільству і європейським партнерам. Ефективне державне управління та дієва система адміністрування є однією з передумов економічної інтеграції та політичної асоціації з Європейською Спільнотою.

Звенигородська районна рада підтримує чітку позицію Національного агентства України з питань державної служби щодо створення сильної, дієвої і європейської системи місцевого самоврядування в державі. Упродовж пів року зростає зацікавленість працівників виконавчого апарату ради в професійному розвитку, опануванні інноваційних HR-практик, посиленні мовної спроможності та цифрової грамотності, дотриманні гендерної культури. Результати участі в кількох освітніх короткострокових програмах Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації Черкаської обласної ради підтверджують нещодавно отримані свідоцтва.

На думку голови районної ради Сергія Струка, який постійно мотивує колектив до побудови надійного управлінського фундаменту, безперервне професійне навчання, фаховий ріст додають конкурентної спроможності, зміцнюють внутрішню впевненість, бо сильніший той, хто не лінується, займається саморозвитком та знає, чого хоче.

Справді, успіх – це результат клопіткої праці. Якщо трава на чужому подвір’ї здається зеленішою – це не тому, що комусь більше пощастило, а тому, що цей хтось поливав її частіше й дбав про неї краще…

ВІК ЖИВИ- ВІК УЧИСЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь