A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Добрі справи депутата

Дата: 13.09.2022 22:43
Кількість переглядів: 266

«Хочеться, аби більше захисників-земляків відчували турботу рідних сердець. Хоч і від фронту далеко, але тривожно. Раніше казали, що за роботою ніколи вгору глянути, а нині час від часу поглядаємо на небо. Слава нашим Збройним силам, що жінки й діти сплять спокійно, а чоловіки в тилу виконують свої справи»,- говорить депутат Звенигородської районної ради Дмитро Головатий.

Разом із волонтерами-жителями села Майданецьке Тальнівської територіальної громади депутат постійно тримає воєнний стрій: надає власні кошти та сприяє пошукові, придбанню й передачі автомобілів для захисників, бере участь у зборі військової амуніції, продуктів харчування, особисто долучається до гуманітарних поїздок у місця бойових дій та налагоджує співпрацю з благодійними організаціями. Натхнення Дмитру Головатому додають радісні вогники у втомлених очах воїнів, їхні слова вдячності мешканцям рідної громади за цигарки, теплі шкарпетки, шоколад і каву, домашні смаколики.

Ніколи не зітруться з пам'яті депутата-волонтера воєнні спогади про позашляховик Jeep Cherokee для ЗСУ, який вдалося знайти в Новомиргороді, думки про вантажопідйомний фургон «Ford», придбаний спільнокоштом, що вже слугує захисникам зі стрілецького батальйону на Донеччині, згадки про тисячі небезпечних кілометрів, подоланих з однодумцями на фронт заради дружньої підтримки мужніх українців.

А наприкінці серпня Дмитро Головатий спільно з такими ж непосидючими волонтерами, молоддю, ветеранами та місцевими агровиробниками знайшли час і фінансові ресурси, щоб поремонтувати дорогу від Тального до села Майданецьке, на якій було ям більше, аніж твердого покриття. Розкидавши під палючим сонцем 50 тонн асфальту, укотре відчули важливість зуртованості як особливо цінної риси українців, здатних гнати zайд-нелюдів з рідної землі, збирати життєдайне для всього світу зерно, народжувати дітей під кулями, розбруньковуючи волелюбний рід. Разом ми незламні, а тому й незалежні.

НЕ ЗЛАМАТИ НАШ СПРОТИВ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь