A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Мелодії серця-заради перемоги

Дата: 16.09.2022 21:28
Кількість переглядів: 289

З вірою в нашу нескорену націю, завдяки дружній співпраці депутата Звенигородської районної ради Олега Голуба з митцями й відділом культури Звенигородської міської територіальної громади 16 вересня в Центрі культури й дозвілля ім. Т.Г.Шевченка влаштували благодійний концерт на підтримку Збройних сил України.

Музично-пісенне дійство, до якого долучився заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко з колективом, дарував вокальний квартет «Жоржини» в складі студенток Єлизавети Чухліб, Анни Клименко, Аліни Клименко, яких підтримувала четверта учасниця-першокурсниця Анна Шолох. Українські композиції у виконанні творчо обдарованих юнок лунали особливо натхненно й зворушливо, адже учасниці квартету готували цей захід задля внеску в нашу спільну перемогу над vорогом. Велич і духовну силу рідної пісні засвідчили змістовною концертною програмою, яку глядачі винагородили щедрими оплесками й теплими відгуками.

«Щойно ми стали свідками того, як війна змінила українських дітей і молодь. Вони – серед захисників і захисниць, в армії волонтерів, старанно працюють, наполегливо навчаються, роблять так багато важливих справ заради перемоги! Сьогодні тішиться душа від того, як дівчатка-студентки з квартету «Жоржини» своїм професійним співом, під звуки неймовірної української бандури долучаються до підтримки наших воїнів. Від імені колективу й депутатів районної ради висловлюємо вдячність та захоплення вашим, юні артистки, талантом. Адресуємо слова подяки батькам, педагогам, козакам і козачкам Козачанського куреня Вільного козацтва, усім однодумцям, яких згуртовує його отаман, депутат районної ради Олег Голуб, а також мужнім військовослужбовцям за можливість жити, співати в мирному тилу. До побажань усім вам міцного здоров’я, омріяної перемоги, мирного українського неба варто додати невмирущі рядки Тараса Шевченка: «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине... От де, люде, наша слава. Слава України!» Дай, Боже, розквіту й довгого цвітіння молодому квартетові «Жоржини»!"- із такими думками й побажаннями звернувся до артисток та глядачів Ярослав Попко.

На згадку про цю благодійну прем’єру та із вдячністю до творчої праці учасниці квартету отримали Подяки Звенигородської районної ради за активну громадянську позицію, організацію концертів на підтримку ЗСУ.

ПЕРЕМАГАЄМО З ПІСНЕЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь