A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася 9 чергова сесія Звенигородської районної ради

Дата: 06.10.2022 17:06
Кількість переглядів: 585

6 жовтня 2022 року проведено чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю 27 депутатів районної ради, а також голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрія Піковського.

Роботі депутатів на пленарному засіданні передувала діяльність у постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 7-ми рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного. Відкривши дев'яту сесію, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк запропонував ушанувати хвилиною мовчання світлу пам'ять захисників і цивільних українців, життя яких обірвалося в боротьбі з російськими терористами.

На початку пленарного засідання голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний виконав приємну місію, нагородивши Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі громади, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти 11 педагогів закладів освіти територіальних громад району. Таку ж відзнаку отримав депутат районної ради Олег Голуб за активну життєву позицію, волонтерську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України. Очільник обласної ради відзначив згуртовану роботу депутатського корпусу Звенигородської районної ради, у якій немає політичної конфронтації під час воєнного стану, а є спільна діяльність заради перемоги.

Голова районної ради Сергій Струк нагородив грамотою ради за багаторічну сумлінну, результативну працю в галузі освіти, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання й виховання підростаючого покоління, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників 14 працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Звенигородської громади.

На сесії заслухано інформацію керівника Звенигородської окружної прокуратури Черкаської області Олександра Гасича про результати діяльності Звенигородської окружної прокуратури Черкаської області в першому півріччі 2022 року.

Заступник начальника Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області Ігор Голота доповів про необхідність внесення змін до рішення районної ради восьмого скликання від 23.03.2021 №4-16/VIII «Про районну програму злочинності у Звенигородському районі на 2021-2025 роки».

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган презентувала план роботи районної ради на друге півріччя 2022 року, три рішення про затвердження проектів землеустрою щодо встановлення межі адміністративно-територіальної одиниці сіл Зеленьків, Папужинці Тальнівської міської ради та села Маслове Лип'янської сільської ради Звенигородського району. Ці ініціативи були підтримані позитивними рішеннями депутатів, які також затвердили розпорядження голови районної ради, видане в міжсесійний період. Ольга Вельган подякувала депутатам за плідну та згуртовану підтримку роботи центру турботи, який разом із працівниками виконавчого апарату створено при районній раді в перші дні воєнного лихоліття.

Підсумовуючи результати пленарного засідання, голова ради Сергій Струк наголосив на важливості бути й надалі згуртованою командою, бо саме єднання є запорукою перемоги країни, заради якої працюємо, волонтеримо, допомагаємо переселенцям у тиловій частині України. Бо «…нам своє робити…», боротися до останнього ворожого покидька на рідній землі.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь