A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Наші хоробрі герої-незламні захисники й захисниці- борці за українську землю! Наш сталевий щит на захисті українців і гострий меч проти ворога!

Дата: 14.10.2022 07:46
Кількість переглядів: 910

14 жовтня, у День захисників та захисниць України, українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 80-річчя з часу створення Української повстанської армії, адресуємо слова вдячності людям, які уособлюють силу духу та незламність волі, народжують у наших серцях почуття гордості до героїв, чиї сміливі вчинки виборюють мир.

Переконані, що любов до рідної землі, жертовність та готовність до захисту Вітчизни, притаманні відважним козакам, січовим стрільцям і воїнам УПА, завжди залишатимуться найважливішими моральними чеснотами українського народу.

Щодня ми дивимося на глибоке небо зі спогадами про воїнів-янголів, які віддали життя в боротьбі за незалежність, та вірою, що переможемо ворога!

Повертайтеся, будь ласка, живими всі, хто нині знаходиться в бойовому строю, для кого інтереси держави, захист її кордонів важливіші за власні. Нехай оберігає вас та ваші сім’ї Пресвята Богородиця.

Зігріймо чоловіків і жінок в одностроях теплою долонею від серця. Вдячні вам за те, що ціною власного життя стримуєте вогонь і кулі, захищаєте територіальну цілісність та свободу України.

Подякуймо всім, хто стоїть на варті сьогодні, хто за покликом душі й громадянським обов’язком є медиком, волонтером, благодійником, військовим капеланом держави, яка бореться на полі бою, викликає повагу і змінює світ.

У день Покрови Пресвятої Богородиці, яку козаки вважали своєю покровителькою і заступницею, нехай наші молитви про міцне здоров’я, мирне небо після перемоги, віру в щасливе майбуття України будуть почутими. Нам, нащадкам хороброго українського воїнства, у чиїх жилах тече гаряча кров, є ким гордитися й чиї справи гідно продовжувати!

БОРОЛИСЬ! БОРЕМОСЯ! ПОБОРЕМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь