A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Праця й перспективи-наперекір усім обставинам

Дата: 18.10.2022 18:12
Кількість переглядів: 400

18 жовтня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк побував із робочим візитом на одному з потужних підприємств видобувної промисловості не лише Черкащини, а й України. Разом із головою правління, депутатом Звенигородської районної ради Володимиром Бесарабом оглянули виробничі потужності, технологічну базу, ознайомилися з результатами науково-дослідної роботи у сфері вивчення й поліпшення якості, розроблення нових видів висококонкурентної продукції. Війна внесла свої корективи в життя підприємства, але, як говорять його працівники, вони вчаться жити й трудитися в суворих реаліях, стали більш гнучкими та навіть знайшли нові можливості для розвитку.

Очільник районного органу місцевого самоврядування, перебуваючи на підприємстві, виконав приємну місію-нагородив Почесною грамотою Черкаської обласної ради його керівника. Володимир Бесараб у 2020 році вдруге обраний депутатом Звенигородської районної ради. Очолює постійну комісію з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, забезпечення законності, боротьби із злочинністю. Одним із пріоритетів його депутатської роботи є правозахисна діяльність. У 2014 році брав участь у бойових діях на сході України. Нині є головою Спілки учасників АТО Лисянщини «Тікич».

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України Володимир Бесараб створив групу швидкого реагування, очолив громадсько-активний волонтерський рух на Лисянщині, налагодив співпрацю з ГО «Центр допомоги армії, ветеранам та їхнім родинам». Спільно з депутатом Черкаської обласної ради В’ячеславом Бабенком ініціює забезпечення військових необхідним спорядженням (тактичні окуляри, рюкзаки, біноклі, берці, кросівки, бронежилети), автомобілями, продуктами харчування, планшетами. Неодноразово брав участь у гуманітарних поїздках на передову, у міста Чернігів, Макарів Київської області, відправляв посилки військовим бригадам у Маріуполь. Завдяки здобутому бойовому досвіду сприяє професійному відбору на службу в Збройних силах України.

Голова районної ради Сергій Струк так характеризує депутата-волонтера: «Це людина, яка володіє глибокими знаннями в галузі місцевого самоврядування. Уміє відстоювати свої погляди. Позитивно взаємодіє з людьми, має якості лідера. Тож відзнака Черкаської обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, волонтерську діяльність - це вдячність за його чіткий громадянський стрижень, який є міцним і зримим як у мирний час, так і в умовах боротьби з рашистом».

«Кожен великий іспит життьовий показує, чого вартий підмурок. Він може зруйнуватися-коли слабкий, може підруйнуватися, а може не тільки витримати все, а ще й зміцніти», - писав український поет Василь Стус в одному з листів до дружини й сина. Дійсно, сила незламного людського духу допомагає жити, працювати, долати всі перешкоди на шляху до перемоги.

МИ ЗНАЄМО, ЗА ЩО Б’ЄМОСЬ НА ФРОНТІ І В ТИЛУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь