A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Самоосвіта - умова особистого розвитку

Дата: 28.10.2022 12:45
Кількість переглядів: 281

Упродовж робочого тижня працівники виконавчого апарату долучилися до освітніх Інтернет-заходів, метою яких є опанування актуальних навичок, необхідних для виконання професійних обов’язків.

 25 жовтня взяли участь в онлайн-презентації освітньої платформи Natolin4Capacity Building, створеної в рамках співпраці Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції, Національного агентства України з питань державної служби, Natolin4Capacity Building та Європейського коледжу в Натоліні. У 2022-2023 роках на цій освітній платформі публічні службовці зможуть навчатися за 16-ма онлайн-курсами з різних аспектів функціонування ЄС та розвитку відносин ЄС і України.

 Усі працівники виконавчого апарату через зареєстровані особисті кабінети користувача Порталу управління знаннями обирають онлайн-курси, щоб вивчити правові норми 35 інститутів, які формуються в кожній галузі права Європейського Союзу.

 27 жовтня керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган на запрошення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» взяла участь у вебінарі для посадових осіб органів місцевого самоврядування на тему "Вступ до системи безоплатної правової допомоги", підвищивши фаховий рівень з питань організації надання безоплатної первинної правової допомоги.

Переконані, що самоосвіта- це пріоритетна риса характеру наполегливих осіб, невід’ємна умова як особистого розвитку, так і руху до ефективнішої службової діяльності.

Фото: #НАДС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь