A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Віра в себе окрилила мрію про перемогу

Дата: 30.10.2022 08:17
Кількість переглядів: 253

28 жовтня 2022 року в Національному агентстві України з питань державної служби відбулась урочиста церемонія нагородження кращих учасників Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді з нагоди Дня державної служби, яких у цьому році було подано більше 50-ти.

За його результатами, як повідомила менеджер проєктів Фонду Ганса Зайделя в Україні Світлана Савран, перемогу й цінний приз - електронну книгу здобула робота Олександри Вельган, випускниці Звенигородської спеціалізованої школи №1, яка нині навчається на 3 курсі Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова.

Коли Олександра дізналася про започаткований три роки тому Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу конкурс, уперше вирішила взяти в ньому участь. Маючи спраглий до якісної медичної освіти розум, Олександра не лише старанно здобуває фах лікаря, працює в комітеті волонтерства й доброчинності університету, а й досліджує напрямки взаємодії талановитої амбітної молоді з органами державної влади. Ця зацікавленість студентки перегукується із метою Всеукраїнського конкурсу, який організовується задля створення умов для пошуку, підтримки й розвитку вмотивованих молодих людей, розширення їх участі у формуванні та реалізації державної політики й державного управління, формування інтересу до державної служби та покращення іміджу державних службовців.

З-поміж п’яти номінацій конкурсу Олександра обрала тему «Підтримка соціально-економічного потенціалу та людського капіталу на місцевому рівні», яка дала можливість розповісти про гаранта економічної стабільності не лише Звенигородської громади, а й харчової промисловості України - ПРАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Написавши творчу роботу в жанрі есе, висвітлила багатогранний життєпис сироробного комбінату з майже 90-річною історією, напрямки міжнародного й місцевого партнерства соціально відповідального приватного товариства, що стоїть на захисті нації, сумлінно дотримується вимог податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Щиро вітаємо талановиту представницю молодого покоління з Шевченкового краю, яка завжди вірить у власні сили, відповідає за свої вчинки й прагне бути такою ж сильною, успішною, освіченою, як і багато її однолітків. Розмірковуючи про долю рідної країни, Олександра Вельган вірить: «Найбільший внесок у щасливе майбуття України зараз роблять військові – усі герої, які ламають на полі бою ?осійську терористичну машину. Українці в тилу теж показують, як вони стоять один за одним, настільки працьовиті, сміливі, згуртовані. Сьогодні всі, хто засіває ниви й збирає врожай, із ким народжуються й навчаються діти, - це не лише людський капітал, трудові ресурси, робоча сила, працездатний потенціал країни. Це великий і злагоджений мурашник, у якому щодня вирує клопітка робота заради перемоги на фронті, задля стійкості економіки держави й сталості місцевого розвитку в громадах».

АКТИВНА МОЛОДЬ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь