A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

З добром завжди світлішає людська душа

Дата: 05.11.2022 22:24
Кількість переглядів: 172

4 листопада на запрошення колективу Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих голова Звенигородської районної ради Сергій Струк узяв участь у заході, приуроченому Дню працівника соціальної сфери України.

Про значущість будинку-інтернату, його лідерство в належному наданні соціальних послуг у Черкаській області сказали у своїх вітальних виступах начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко, керівники районної та міської ради, Звенигородської районної військової адміністрації, директор закладу Леонід Грицик.

Нині в стаціонарному соціально-медичному закладі геріатричного та психологічного профілю злагоджено працює колектив зі штатною чисельністю понад 230 осіб. З перших днів війни, окрім цілодобової турботи про громадян похилого віку, ветеранів війни та праці та осіб, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, у будинку-інтернаті створили належні умови для прихистку внутрішньо переміщених осіб. Їх оточили увагою, надають соціально-побутові послуги, медичне обслуговування та комплекс реабілітаційних заходів.

Побажавши працівникам закладу міцного здоров’я, родинного добробуту, Сергій Струк нагородив Почесною грамотою районної ради комірника Марину Яровенко, подякував усім за посіяні зерні милосердя, самовіддану працю на благо самотніх чи хворих людей, вимушено переміщених осіб, які потребують опіки, долають життєві труднощі, та за добрі серця, крізь які щодня проходять нелегкі долі українців.

З нагоди професійного свята депутат Звенигородcької міської ради, голова Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгеній Петров вручив сертифікат на придбання картоплечистки промислової, у рамках продовження дієвої співпраці з Благодійною українсько-американською організацією Razom for Ukraine, у тісному партнерстві зі Звенигородською районною радою. На цей час у закладі, окрім 330-ти постійно проживаючих осіб, мешкають майже пів сотні внутрішньо переміщених осіб, які прибули із зон ведення бойових дій. Зважаючи на збільшення обсягів приготування страв, картоплечистка місткістю 10 літрів (на 10 кг завантаженої картоплі) суттєво полегшуватиме й пришвидшуватиме цей щоденний трудомісткий процес.

ЖИТТЯ- ДЛЯ ДОБРИХ СПРАВ!

Фото: https://t.me/cherkaskaODA

@Razom for Ukraine #RazomforUkraine #razomforukraine #разомдляукраїни



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь