A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У Шполянській громаді нові перемоги на мистецькому фронті

Дата: 07.11.2022 16:09
Кількість переглядів: 278

Вони, немов життєдайна енергія, що струменить наперекір воєнним тривогам, мов лагідні промінчики, завжди схожі на диво, а ще-жайворонки, живчики. У цих здібних, згуртованих дітей рухливе й виразне сьогодення. Насичена тренувальна діяльність, цікавий освітній процес, численні перемоги в конкурсах та фестивалях хореографічного мистецтва, доброзичлива атмосфера й висока організованість - це грані роботи студії сучасного танцю «Еліт» Центру культури та дозвілля Шполянської міської ради.

«Незламна, вільна, розумна, нескорена .... Саме такою є наша сучасна українська молодь. Ви впевнено рухаєтеся до своєї мети й легко долаєте будь-які труднощі. Ви – надія, сила і майбутнє нашої непереможної України!»,- такими словами мотивує своїх вихованців керівниця студії Леся Осадчук, для якої танцювальна команда, де кожен важливий, є справою життя. Єдність батьків, педагога і юних танцівників, творчий підйом, повага до дітей щороку дають плідні результати.

Підготувавши під час війни танець «Ми – сила, непереможна Україна!», талановиті танцівниці вибороли наприкінці жовтня І місце серед 41-го хореографічного колективу в VIІ обласному фестивалі - конкурсі хореографічного мистецтва «Світлячок-2022», заснованого на честь загиблого воїна АТО, учасника бойових дій Руслана Шеремета та всіх полеглих захисників у війні з росією.

https://www.youtube.com/watch?v=XqDPcn3A5DQ

Вона, немов грайлива веселка, вируючий потік, море емоцій і океан талантів. Віримо, що в цієї дівчини велике майбутнє. Діана Вдовиця, уродженка Шполи, нині студентка І-го курсу Луганської державної академії культури і мистецтв, розпочала свій творчий студентський шлях із перемоги в благодійному Всеукраїнському фестивалі - конкурсі мистецтв "Талановиті та незламні", який відбувся 23 жовтня 2022 року в місті Києві, у номінації народний стилізований танець. Діана під час творчого заходу своїм виступом долучилася до збору коштів, які були передані на потреби ЗСУ, звісно, заради майбутньої перемоги.

З дитинства велику роль у її житті займає мистецтво. Вона розвивала свої творчі здібності в кількох напрямках: театралізація, хореографія, вокал, гра на музичних інструментах та образотворче мистецтво. У 2021 році здобула дві вагомі стипендії: Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно – циркового та кіномистецтва та голови Черкаської обласної ради для обдарованих дітей. Діана гідно засвідчує честь отримувати ці почесні винагороди і в цей непростий час намагається робити все можливе для наближення перемоги рідної країни. Нині талановита шполянка бере участь у XXVI Всеукраїнському конкурсі професійних читців імені Лесі Українки Національної спілки театральних діячів України.

https://www.youtube.com/watch?v=QxBoOTnTaG8...

Щиро вітаємо з підкоренням успішних сходинок талановиту молодь зі Шполянської громади й бажаємо нових злетів попереду. Сьогодні найбільший внесок у щасливе майбутнє України роблять незламні захисники й захисниці, але наші діти, студенти в тилу не залишаються осторонь запеклої боротьби з російським окупантом. Місце їхнього бою- мистецький фронт, де перемагають працелюбність, віра в себе, самобутність, яскраві емоції.

ПЕРЕМАГАТЬ І ЖИТЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь