A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Командоутворення- чинник стабільної роботи

Дата: 08.11.2022 15:45
Кількість переглядів: 370

«Один у полі не воїн» – говорить народна приказка, істинність якої доводять життєві реалії. Дійсно, одній людині складно швидко реагувати на зміни в економіці, політиці чи бізнесі. Ось чому важливо будувати згуртований колектив, у якому поділяють спільні цінності, беруть на себе відповідальність за рішення та дії.

Командоутворення, чи teambuilding, роль корпоративної культури у формуванні дієвої команди, згуртована робота та взаємодія, навички формування ефективних управлінських рішень, роль лідера в побудові дієвої команди, - ці теми обговорили разом із іншими учасниками працівники виконавчого апарату районної ради в ході інтерактивних лекцій науковців та психологів.

Узявши участь у реалізації загальної короткострокової програми "Командоутворення та ефективна взаємодія на публічній службі“ Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації, у форматі інтерактиву опрацювали навчальні модулі щодо важливого вміння працювати в команді, адже сильний колектив - це не сума окремої діяльності кожного зі співробітників, а злагоджена робота всієї групи людей.

У результаті керівник отримує згуртований персонал, готовий працювати ефективніше, в якому налагоджуються комунікаційні зв'язки і підвищується усвідомлення відповідальності ролі кожного. А головне - колектив, об’єднаний українською ідеєю та соціально значущими цінностями.

МУЖНІСТЬ НАРОДЖУЄ ПЕРЕМОЖЦІВ, ЄДНІСТЬ- НЕПЕРЕМОЖНИХ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь