A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Освятили авто: уже шостий автомобіль передає українським захисникам згуртований осередок козацтва

Дата: 16.11.2022 20:16
Кількість переглядів: 526

Днем незламного патріотичного духу та злагодженої праці заради спільної перемоги над рашистськими окупантами назвав депутат Звенигородської районної ради, засновник і отаман громадської організації «Козачанський курінь Вільного козацтва» Олег Голуб подію, що відбулася 15 листопада.

У цей день настоятелем храму Георгія Переможця ПЦУ отцем Віктором Піхуром здійснено чин освячення залізного помічника для захисників із десантно-штурмового підрозділу 36 бригади, кошти на який у сумі 48 тисяч гривень вдалося зібрати всього за дві доби. «Донати зліталися з усієї Звенигородщини, Києва, Черкас, Дніпра, Польщі, Італії, Англії, Чехії та Канади, що свідчить про єдність українців у всьому світі та незламне бажання гнати підступного ворога зі зраненої української землі. Разом робимо добру справу й доводимо російським терористам, що ми сильна та незалежна нація»,- розповідає депутат-волонтер.

Освячений автомобіль Ford Scorpio передали земляку зі Звенигородки - 30-річному Максиму Т., батькові трьох малолітніх синів, який захищає рідну Україну шостий рік поспіль. Нині він із побратимами виборює волю на позиціях Бахмутського напрямку, де конче потрібна надійна техніка для швидкого пересування воєнними шляхами, виконання військових завдань.

Окрім щирого благословіння й освяченої за козацькою традицією машини, досвідчений боєць отримав набір гігієни для підрозділу з центру турботи Звенигородської районної ради, які разом зі словами щирої подяки та побажань перемоги передав голова Сергій Струк.

Нехай Господь захищає сміливих оборонців від куль, береже їхні серця й додає міці. Хай не міліє допомога із тилу, зігріваючи теплом і турботою тих, хто ціною власного життя виборює мир.

СЛАВА ВОЇНАМ ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь