A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Комунікація – важлива складова розвитку громади

Дата: 18.11.2022 10:20
Кількість переглядів: 503

Упродовж 16-17 листопада працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-тренінгу «Інформування, комунікація і залучення жителів громади до демократичних процедур в умовах воєнного стану» шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

Напередодні цього освітнього заходу долучилися до опитування з метою вивчення стану в громадах, надавши інформацію, яка увійде до посібника з інформування та залучення населення до демократичних процесів в умовах війни.

Під час онлайн-діалогу дізналися про цілі та завдання комунікації, цільові аудиторії громади, канали, інструменти та особливості інформування в умовах воєнного стану, разом з експертом проєкту Павлом Пущенком обговорили, чому важлива співпраця влади та громади та як залучати жителів до участі в місцевій демократії.

Взаємодія з громадськістю для органів місцевого самоврядування–це невіддільна складова становлення та розвитку. Без консультацій із жителями неможливо зрозуміти проблеми та способи їхнього вирішення. Без інформування зникає довіра до того, чим займається громада. Без постійного контакту з представниками ЗМІ виникають розбіжності у трактуваннях та викривлення інформації через додумування замість оперування фактажем.

Не можна будувати громаду без налагодження взаємодії з громадськістю на засадах чесності, прозорості, відкритості та постійного діалогу.

ЧЕСНЕ ДІЛО РОБІМО СМІЛО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь