A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Головне управління ДПС в Черкаській області інформує

Дата: 29.11.2022 11:41
Кількість переглядів: 247

Акцизні накладні на залишки

Чи мають право ФОПи «загальносистемники» включати до складу витрат амортизаційні відрахування?

Чи має право ФОП на загальній системі оподаткування включити до складу витрат суму сплаченого земельного податку за земельну ділянку під приміщенням, яке використовується при здійсненні підприємницької діяльності?

Як вносяться до ІКП правонаступника ЮО, створеної шляхом реорганізації (у тому числі, його структурних підрозділів, які знаходились на обліку в різних контролюючих органах) частини зобов’язань або непогашеної заборгованості, переплат?

Чи має право платник податку, який навчається на військовій кафедрі навчального закладу, на податкову знижку у зменшення оподатковуваного доходу на суму витрат, понесених ним на користь закладу освіти за навчання на військовій кафедрі?

Чи застосовується коефіцієнт індексації до нормативної грошової оцінки земельних ділянок для визначення розміру земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності?

В яких випадках майно платника податків звільняється з податкової застави?

Чи повинна юридична або фізична особа сплачувати земельний податок у випадку, якщо вона є власником нерухомого майна (у тому числі в багатоквартирному будинку), що розташоване на земельній ділянці, права на яку у такої особи не оформлені?

Будьте пильними - убережіться від шахрайства!

Чи має право платник ПДВ–продавець відкоригувати податкові зобов’язання при поверненні коштів платнику ПДВ–покупцю, з одночасним отриманням продавцем товару, з моменту продажу якого минуло більше 1095 днів?

Чи включаються до фінансового результату у складі витрат суми коштів та товарів, перерахованих ЗСУ?

Хто та яким чином надає контролюючому органу відомості, необхідні для  розрахунку транспортного податку?

Яким чином нараховується транспортний податок, якщо місяць, у якому придбано транспортний засіб, не співпадає з місяцем, у якому його зареєстровано?

Чи зобов’язаний декларант здійснювати переклад документів, які надаються ним одночасно з поданням одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у разі якщо об’єкти декларування знаходяться за межами України?

Особливості оподаткування операцій з об’єктами нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому

Оподаткування операцій з об'єктами нерухомого майна

Оподаткування ПДФО іноземних доходів

Чи здійснюється коригування фінансового результату до оподаткування на суму коштів (вартість товарів), перерахованих (переданих) неприбутковим установам або організаціям, які не утримуються за рахунок коштів державного бюджету, для потреб забезпечення оборони держави?

Чи підпадають під дію положень п.п. 69.6 п. 69 підр. 10 р. ХХ ПКУ операція з перерахування платником податку коштів у вигляді гуманітарної допомоги благодійній організації у статусі неприбуткової на придбання військової техніки для ЗСУ?

Чи має право товариство застосувати положення п.п. 69.6 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ ПКУ та не здійснювати коригування, установлені п.п. 140.5.9 п. 140.5 ст. 140 ПКУ, у податковій декларації з податку на прибуток підприємств щодо вартості добровільно переданого медичного виробу спеціалізованій лікарні?

Які дії платника в разі прийняття рішення про неврахування таблиці даних платника податку?

Покроковий опис процесу використання сервісу «Спрямування коштів з єдиного рахунка» в ІКС «Електронний кабінет»

Які ставки збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Тест на виявлення конфлікту інтересів

Хто є платником земельного податку за земельну ділянку, яка перебуває у власності ФО, – засновника фермерського господарства та надана для ведення фермерського господарства?

Чи передбачена відповідальність до платника податку за подання фінансової звітності не за встановленою формою та чи потрібно у такому випадку її повторно подавати за відповідною формою?

Чи підлягає оподаткуванню військовим збором дохід, отриманий ФО – резидентом, від продажу нерухомого майна?

Що є підставою для нарахування плати за землю (земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності)?

Щодо заповнення платниками реквізиту «Призначення платежу» розрахункового документа при сплаті  податків, зборів на бюджетні рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на небюджетні рахунки

Як визначається фактична ціна реалізації для вуглеводневої сировини (нафти, конденсату, газу природного)?

Які коефіцієнти зазначаються у рядках 10.1-10.4 Додатка 5 «Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання води» до податкової декларації з рентної плати?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь