A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ще одне авто від благодійників заради перемоги

Дата: 30.11.2022 09:48
Кількість переглядів: 285

Цю зворушливу історію, одним із головних героїв якої є Дмитро Головатий- волонтер-депутат Звенигородської районної ради, розповіла у своєму профілі на Facebook Ольга Петриченко, уродженка села Майданецьке, що на Тальнівщині.

Цитуємо авторку: «24 лютого... Цей день залишився в моїй пам’яті, як найстрашніший у житті. Я з жахом тікала зі столиці, де залишався мій син. Це був останній день, коли я його бачила…Далі була війна й болючі повідомлення від сина, у яких він писав, куди їх направляють, у яких напрямках ліній фронту. Змоги зустрітися в нас не було.

Усе почалося одного осіннього дня, коли я випадково зустрілася з другом дитинства, однокласником і земляком Дімою Головатим. Він спитав мене за Святка й запропонував свою допомогу, чим вселив у мою душу іскринку надії на зустріч із сином. Потім ця надія переросла в справжню дійсність завдяки волонтерам «Благодійного фонду «Трипільська Січ».

Aся Козярка, Дмитро Головатий, Артем Рейнюк, Роман Рейнюк, Богдан Кожушко, Сергій Стронський, Едуард Стронський! Велике вам спасибі за купівлю автомобіля «Mersedes Vito», власне, на якому я й поїхала на зустріч із сином.

Я вдячна фонду за продукти й спортивне харчування, так як наші захисники весь час тренуються, то їм потрібно багато енергії. Окрема подяка Отцю Володимиру за освячення автомобіля. Без вашої допомоги, дорогі наші, безцінні волонтери, було б неможливо досягнути тих перемог, які показують наші військові на фронті. Натхнення вам, безкінечного потенціалу і міцного здоров’я від мене і від десятків інших мам і жіночок, їхніх діток і чоловіків, від усіх тих, кому ви простягнули руку підтримки в скрутні часи».

УСІ ДОРОГИ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь