A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Нам - світла й тепла рідної країни, ворогам- холоднечі чужини

Дата: 01.12.2022 12:38
Кількість переглядів: 307

«Зараз усім складно, але ми повинні триматися заради майбутнього наших дітей. Не маємо права на паніку та чвари в умовах дефіциту електроенергії»,- саме цей заклик став лейтмотив зустрічі, яка відбулася 30 листопада за участю голови Звенигородської районної ради Сергія Струка, депутата Звенигородської міської ради, голови Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгенія Петрова та керівника відокремленого структурного підрозділу «Звенигородські енергетичні мережі» ПАТ "Черкасиобленерго» Олега Ярошинського.

Метою тристороннього діалогу стали численні звернення жителів району про непередбачувані зміни в годинах відключення/включення електроенергії. У ході спілкування Олег Ярошинський повідомив, що ситуація в енергосистемі є напруженою. Для нашої області за розпорядженням НЕК "Укренерго" надано певний ліміт потужності, у межах якого й подається енергія. Першочергово електроживленням забезпечуються об’єкти критичної інфраструктури. Решта розподіляється між споживачами. Фактори, які покращують ситуацію як у країні, так і в районі, - це постійні трудомісткі роботи, які відбуваються 24/7. Технічні фахівці, інженерні й ремонтні бригади Укренерго й Обленерго цілодобово працюють над тим, щоб відновити пошкоджені підстанції. Імпорт та постачання додаткового обладання допомагають поступово зменшувати періоди, коли немає елетроенергії.

«У цей нелегкий час важливо єднатися й виявляти терпіння, здатність стійко триматися замість того, щоб роздмухувати сварки через відсутність світла в оселях та побутових зручностей. Ворог хоче посіяти панічні настрої, але ми знаємо, за що боремося, стоїмо за нашу незалежність, за право на існування! Тож дякуймо щодня нашим енергетикам, комунальним службам, які допомагають, рятують, обігрівають, роблять інколи неможливе, щоб стабілізувати систему й дати більше енергії на довший час, забезпечити людям передбачуваність життя», - закликають Сергій Струк і Євгеній Петров.

Сьогодні, коли щоранку зосереджуємо увагу на червоних, жовтих чи зелених кольорах, що сповіщають про той чи інший графік відключень електроенергії, подумки згадуймо незламних захисників, які, стиснувши зуби й зброю, борються за незгасні вогники нашого життя, зігрівають українську жагу до перемоги.

За вікном- перший місяць нелегкої воєнної зими. Нехай кожен сонячний промінчик, що народиться в терплячій українській душі наперекір ворожим приморозкам, примножує нашу силу.

ДО СПРАВ! ТРИМАЙМОСЯ! ТЕРПІМО РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь