A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відзначили внесок у перемогу згуртованих волонтерів ліцею

Дата: 05.12.2022 15:58
Кількість переглядів: 371

У Міжнародний день волонтера голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно з депутатом Звенигородської міської ради, головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгенієм Петровим завітали у Звенигородський ліцей, який очолює директорка Оксана Волощук.

Мали за честь виконати приємну місію - нагородити подяками Звенигородської районної ради колектив закладу освіти, а також батьків та учнів 2-Б класу на чолі з класним керівником Лілією Іванченко за виявлені волонтерські ініціативи, патріотизм, підтримку захисників і захисниць. Євгеній Петров порадував дітлахів приємним сюрпризом, подарувавши кожному маленькому волонтеру й волонтерці набір солодощів.

Спілкуючись з учнями, учителями в теплій атмосфері, дізналися, що і в школярів, і в педагогів спільне бажання: щоб швидше закінчилася війна, щоб Україна здобула перемогу над підлим ворогом, який затьмарює щасливе дитинство й спокійне буття. Більшість хлопчиків-другокласників, захоплені мужністю воїнів, мріють стати військовими. Діти з гордістю розповіли, як на своїх вулицях облаштували блокпости, як разом із друзями, батьками малюють малюнки, виготовляють обереги, збирають кошти, щоб підтримати наших захисників.

Побувавши в дружньому колективі ліцею, укотре відчули, як невтомно й потужно б’ється велике волонтерське серце, а неймовірна єдність добротворців, благодійників є незламною силою, янголами-охоронцями наших ЗСУ!

ПРАЦЮЙМО ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь