A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

З увагою до людей згуртованої громади

Дата: 07.12.2022 21:48
Кількість переглядів: 403

У День місцевого самоврядування голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із заступником Ярославом Попком завітали в Стеблівську селищну територіальну громаду. Відвідали Стеблівський ліцей – опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С.Нечуя-Левицького, у якому якраз вирувала підготовка до святкового заходу з нагоди Дня української хустки. Тут зустрілися з 5-ма школярами, які виховуються в родинах, що потребують нині особливої уваги й турботи. Серед них – діти із внутрішньо переміщеної родини з Херсонської області, донечка земляка-захисника Збройних сил України. Керівники районного органу місцевого самоврядування вручили їм рюкзаки з канцелярським приладдям для навчання, отримані в рамках співпраці центру турботи районної ради із Черкаським правозахисним центром, який очолює Тарас Щербатюк.

У дружньому колективі селищної ради привітали працівників із професійним днем, подякували за взаємну підтримку та спільну реалізацію гуманітарних справ під час війни. Мали приємну нагоду вручити Почесні грамоти Черкаської обласної ради, приурочені Міжнародному дню волонтера та Дню місцевого самоврядування:

ДАНІЛЬЧЕНКУ Олексію - селищному голові Стеблівської селищної ради.

Олексій Володимирович утретє обраний очільником громади у 2020 році. За період здійснення повноважень під його керівництвом збудовано футбольне поле з біговими доріжками; замінено покрівлю Шендерівської гімназії, дах Стеблівського будинку культури, місцевого ліцею, клубу в селі Яблунівка; капітально відремонтовано приміщення їдальні та кухні Стеблівського закладу освіти.

ДОЛІНСЬКІЙ Лідії- бібліотекарю Стеблівської селищної бібліотеки, волонтерці громади.

Завдяки організаторським здібностям Лідії Василівни жителями громади сформовано більше 110 відправок для військовослужбовців Збройних сил України, у військові госпіталі, лікарні, військові частини, жителям деокупованих територій, немовлятам і дітям, які перебувають в акушерсько-гінекологічному та дитячому відділеннях Звенигородської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування;

МИСИШИНІЙ Роксолані - діловоду виконавчого комітету Стеблівської селищної ради.

Роксолана Миколаївна на високому рівні впродовж майже трьох десятиліть здійснює у виконавчому комітеті аналіз роботи структурних підрозділів селищної ради з питань діловодства, надає методично-практичну допомогу у веденні діловодства посадовими особам селищної ради.

ТРИМАЄМО СТРІЙ РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь