A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Освіта- скарб, праця- ключ до нього

Дата: 09.12.2022 21:14
Кількість переглядів: 337

Упродовж першої декади грудня працівники виконавчого апарату районної ради поєднали реалізацію робочих завдань із професійним навчанням, спрямованим на підвищення кваліфікації.

Стали учасниками п’яти занять Всеукраїнського освітнього онлайн-марафону «Емоційна стійкість публічного службовця», який організували фахівці Національного агентства України з питань державної служби, Вищої школи публічного управління за підтримки ООН Жінки в Україні.

Долучилися до участі в тренінгові «Соцмережі для інформування та комунікації в громаді» шведсько-українського Проєкту міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

У ході спільних навчань, обсяг яких значно збільшився під час воєнного стану, здобуваємо нові знання про те, як раціонально розпоряджатися робочим часом, підвищувати стресостійкість, долати невизначеність, викладатися по максимуму, брати відповідальність, розвивати силу волі, потребу вчитися в інших й один/одна в одного/одної, уміти працювати в команді, адже, як наголосив Президент України Володимир Зеленський в одній зі своїх промов, «…немає в російських терористів таких ракет, які могли б влучити в українське бажання жити, жити цивілізовано й дбати одне про одного».

Наприкінці робочого тижня отримали свідоцтва про участь в онлайн-курсі Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія на публічній службі» для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування».

Переконані, що спроможності публічних службовців як чіткого вектору успішної Євроінтеграції сприяють поглиблення знань у галузі місцевого самоврядування, запровадження культури мотивації до постійного професійного розвитку.

ПЕРЕМАГАЙМО ТРУДНОЩІ РОЗУМОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь