A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася 10 чергова сесія Звенигородської районної ради

Дата: 13.12.2022 16:42
Кількість переглядів: 277

13 грудня 2022 року проведено чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю 32 депутатів районної ради та запрошених: Гасича Олександра Васильовича - керівника Звенигородської окружної прокуратури та Петрова Євгенія Віталійовича - депутата Звенигородської міської ради, голови благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», голови районної партійної організації «Слуга Народу».

Роботі депутатів на пленарному засіданні передувала діяльність у постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 5-ти рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного. Відкривши десяту сесію, керівник Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із присутніми схилили голови в жалобній хвилині мовчання за полеглими захисниками й цивільними українцями, життя яких обірвали підступні російські терористи.

На початку пленарного засідання голова райради виконав приємну місію, нагородивши Почесною грамотою Черкаської обласної ради:

ВЕЛЬГАН Ольгу Василівну - керуючу справами виконавчого апарату Звенигородської районної ради - за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток територіальних громад та з нагоди Дня місцевого самоврядування

ГОЛОВАТОГО Дмитра Олександровича – головного інженера фермерського господарства «Килимника В.П.» - депутата Звенигородської районної ради, волонтера Благодійного фонду «Трипільська СІЧ», за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Подякою Звенигородської районної ради за активні волонтерські ініціативи, надану благодійну допомогу, високе почуття патріотизму, вагомий внесок у перемогу та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагородили

КОЛЕКТИВ Державного підприємства «Звенигородське лісове господарство»

Почесні грамоти Звенигородської районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, значні трудові досягнення, активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування отримали депутати районної ради VІІІ скликання:

БАГЛАЙ Олег Веніамінович – головний механік Державного підприємства «Звенигородське лісове господарство»,

КАЛАНДИРЕЦЬ Ірина Іванівна – радниця голови районної ради,

СТЕПОВИЙ Борис Вікторович - агрономом ФГ «Першотравневе С».

Грамотою Звенигородської районної ради за активні волонтерські ініціативи, надану благодійну допомогу, високе почуття патріотизму, вагомий внесок у перемогу та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено волонтерів:

ВОВЧЕНКА Віталія Олександровича

ЛЕЩЕНКА Бориса Миколайовича

НІКОНЕНКА Григорія Пилиповича

ПРОКОПЕНКА Богдана Віталійовича

Грамоту Звенигородської районної ради за активне сприяння виконанню депутатських повноважень, ініціативність, творчий підхід до виконання обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування отримала

МАЦІБОРА Крістіна Павлівна – помічниця депутата Звенигородської районної ради VІІІ скликання

На сесії депутати затвердили районний бюджет Звенигородського району на 2023 рік, заслухавши інформацію начальника фінансового управління Звенигородської районної військової адміністрації Тамари Чоловської.

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган презентувала план роботи районної ради на перше півріччя 2023 року, три проєкти рішень про затвердження списку присяжних у складі Лисянського, Катеринопільського й Тальнівського районних судів Черкаської області. Ці ініціативи були підтримані позитивними рішеннями депутатів.

У ході пленарного засідання заслухано Заяву районної ради про засудження збройної агресії російської федерації як держави-терористки проти України та вчинення нею геноциду українського народу, текст якої зачитала депутатка Ірина Каландирець.

Депутати одноголосним волевиявленням підтримали резолюцію Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї НАТО, Європейського парламенту про визнання росії державою-терористом, засудили агресію російської федерації та підтримали звернення Верховної Ради України від 16 листопада 2022 року до парламентів держав світу про визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу.

Підсумовуючи результати пленарного засідання, голова ради Сергій Струк звернувся до присутніх: «Незабаром завершиться найважчий у нашому житті рік. Попри всі труднощі та складний період, ми з вами продовжуємо працювати та робити свій внесок у перемогу! Підсумовуючи зроблене, висловлюю вдячність кожному депутатові й депутатці, партнерам ради за активну життєву позицію, добрі справи, міцну згуртованість, підтримку центру турботи, який ми разом створили 24 лютого. Наша єдність під час війни вкотре підтверджує, що ми є нацією нескорених, бо в жилах українців разом з кров’ю тече незламна воля! У нас є віра й сила! Буде й Перемога! Бажаю вам міцного здоров’я, незгасних променів надії, родинного добробуту та омріяного мирного світанку»

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь